Vapunaattona istuskelin autossa omien vanhempieni, lapsien ja koiran kanssa about viitisen tuntia, kun köröteltiin Ylivieskasta Tampereelle. Kippisteltiin siis lähinnä pillimehuilla ja tuijotettiin Risto Räoppääjä dvd:ltä.

2012 vappuna kärsin poskiontelotulehduksesta ja viime vuoden vappufail on edelleen tuoreessa muistissani… Vappu ei taida missään muotoa olla mun juttuni. Tänä vuonna kauhistuin, kun Miika ehdotti, että poikettaisiin torilla edes sen verran, että haettaisiin foliopallot lapsille. Vapputorilla on aina a) tungos b) jäätävän kylmä c) ei parkkipaikkoja

Suostuin kuitenkin lähtemään torille, vaikka tänäkin vuonna kaikki kohda a:sta c:n täyttyivät. Lisäksi saimme 60 euron parkkisakot. Ensi vuonna pallot ostetaan ruokakaupasta ja torille lähdetään vaan jos on piknik-kelit.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERARebekan hymy ulottui korvasta korvaan kun hän bongasi tuolta ”pallomerestä” oman suosikkihahmonsa. Arvaattekos jo minkä pallon hän valitsi?

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAKyllä hänen valintansa tänä vuonna oli Rainbowdash, maailman upein poni.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERATyylikäs naama-sensurointi, kiitos vaan, se olikin ihan tarpeen!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERALähdettyämme torilta pysähdyimme vanhempieni luona tekemään pikaisen huoltostopin. Äitini tuumasi tomerasto, että vappuna ei saa mököttää, nostin siis vastahakoisesti leuan ylös ja korjasin asennettani. Ruokaa, vaipanvaihtoa jne… Sitten taas pakattiin kamppeet ja vekarat autoon ja suunnitelma ”päikkärit autossa” toteutui takapenkkiläisten kohdalla täydellisesti.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERATuliaispallo tuhoutui silmänräpäyksessä…

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVoitteko uskoa, että mä pyörittelin noita munkkeja. Tavallaan olin siis tekemässä niitä, niinku wautsiwau. Munkki-Maj söi ainakin viisi kappaletta liikaa.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAYstävämme ovat muuttaneet pari päivää sitten uuteen kotiin – suurin osa tavaroista oli vielä muuttolaatikoissa. Laatikot ja keskeneräisyys ei haitannut menoa sitten yhtään mitään! Syötiin, keitettiin kahvit, chillattiin ja…

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERALopuks tietty grillattiin ;) Edellisillä asukkailla oli tuollainen jännittävän näköinen grillijuttu.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKotiovella yökkäreissä.

Oltiin iltaan saakka ystävillä – ja tietysti se oli ihan parasta. Haluan viettää tästä eteenpäin aina vappua aina samalla tavalla, ainakin kun lapset ovat pieniä. Toivottavasti tästä tulisi meidän uusi perinne, mitähän se ystäväni Emmi sanoo…? Kyläilyreissun jälkeen ajettiin kotoa hakemaan Teppo ja nassikoiden yökkärit, matka jatkui vielä toiseen mummolaan. Tultiin kuitenkin kotiin yöksi, lapset hipsivät suoraan sänkyihin.

Vappu on pelastettu.

-Maj

 

 

0 Comments

 1. sisublogi 2.5.2014

  Heissan, sun blogin pitkäaikainen lukija täällä, ensimmäistä kertaa vain kommetoimassa.

  Eilen ei tosiaan ollut mikään ihana vappukeli, ainakaan täällä pohjoisemmassa. Huomion kiinnitti tuo sama vappupallo, meidän 5-vee poika valitsi aivan saman :) Vappu ystävien kanssa on vaan niin parasta! Meille vappu oli siitä poikkeuksellinen, että emme käyneet vappupäivänä kaupungilla, mikä normaalisti on kuulunut vappuperinteisiimme. Kurjat nuo sakot, pöh :/

  Vastaa
  • Maj 2.5.2014

   Moikka! Kiva kun jaksoit kommentoida :) Ei kai siellä kaupungilla mitään ihmeellistä ole? Mitä sinne turhaan siis hytisemään… ;) Autot on se juttu, en kestä miten innoissaan pienet pojat voikaan olla autoista. Tänään haettiin postista paketti, josta löytyi Crocsin Cars -sliponit, vitsi sitä riemua!

   Vastaa
 2. Hepa 2.5.2014

  Kannattaa viedä auto p-hämppiin. Halpa on ja tlaa löytyy. :)

  Vastaa
  • Maj 2.5.2014

   No totta…. :/

   Vastaa
 3. jebe 2.5.2014

  On sulla sitten komea mies;) onko kukaan ikinä sanonut, että hän muistuttaa edesmennyttä näyttelijää, Heath Ledgeria?!

  Vastaa
  • Maj 3.5.2014

   Ohoh, onhan se ihan okei :D Ja kyllä, aika moni on niin sanonut!

   Vastaa
 4. siigge 3.5.2014

  Aika jäätävä meno oli täällä Iisalmessa vappuna, maa valkoisena mutta onneksi iltapäivällä oli jo sulanut pois. Asiasta hieman poiketen, onko sun vanhemmilla myös asunto Tampereella? Jossain aiemmassa postauksessa taisi olla, että olitte etkoilla sun vanhempien asunnossa ja mä blondina mietin että täh siis sinne monen tunnin matkan päähän Eka aloittelemaan ja sitten Tampereen keskustaan bileisiin

  Vastaa
  • Maj 3.5.2014

   Täälläkin tuiskutteli lunta ja rakeita tänään, jotenkin tosi ankeeta! Ei me matkattu etkoille 4-5 tunnin matkaa vanhempieni luokse silloin, hihih! Heillä on asunto tuossa keskustan tuntumassa :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *