Palasimme pari tuntia sitten kotiin Pohjanmaanreissultamme, sujautin tavaratkin paikalleen vaikka kello on jo vaikka mitä, mutta eipäs tarvitse herätä aamulla sekasortoon… Ihan huippu reissu takana ja varmasti palaan lomakuviin myöhemmin, tässä kuitenkin nyt useampanakin päivänä päälläni ollut asu – pitkästä aikaa!

 

cropped1cropped3Paita – Cooperative
Hame -Vila
Kengät – Mango
Kaulakoru – Äidiltä lainassa
Korvikset – Diamonfire 

 

forwebcropped2cropped5Pelkistettyä, mukavaa, hiukan uskaliasta (näkyyhän tuossa pieni kaistale ihoa), mutta toisaalta niin turvallista mustaa. Viihdyn pelkistetyissä asuissa parhaiten. Varmasti jonkun mielestä ihan supertylsää – mutta niin meikäläistä.

-Maj

 

 

0 Comments

 1. coco 18.7.2014

  Ihana ihana! Tosi cool kuvausmestakin. <3

  Vastaa
 2. Madde 18.7.2014

  Oot niin UPEE<3

  Vastaa
 3. unna 18.7.2014

  Kuule, asu ei ole ollenkaan tylsä, ite ainakin tykkään paljon! Ja onhan sulla vähän väriä kynsissä, eikös se riitä? :D Terveisin musta on pop.

  Vastaa
 4. Marianne 18.7.2014

  Ei munkaan mielestä ollenkaan tylsää! Todella tyylikäs asu! :)

  Vastaa
 5. Sabina B 18.7.2014

  I am a huge fan of crop tops lately! Great look!

  http://jeansandroses.blogspot.com

  Vastaa
 6. Marjo 18.7.2014

  Vitsit mä fiilistelin kun tiistaina bongasin sut Ylivieskan Kärkkäiseltä! Ylivieskassakin voi siis bongata bloggareita!! :D Jäin monttu auki tuijottaan kassalla ollessani ku siitä kävelitte Miikan kanssa ohi. Nimimerkillä myös omassa kotikaupungissa vierailulla ollut ;)

  Vastaa
 7. Annika 18.7.2014

  Yksinkertaisen upea asu! Tää ei kaipaa mitään lisää vaan kaikki on just kohdallaan. :) Ja kuvausmesta on makee, pohjanmaa ja soramontut! <3

  Vastaa
 8. Just me 19.7.2014

  Moikka!

  Haluaisin taas pitkästä aikaa käyttää ruskeita piilareita mutta en löydä mistään mieleisiä. Mistä haet omasi ja minkä merkkiset? Ne ovat niin kauniit ja luonnolliset, ei ikinä uskoisi piilareiksi:) olisin tosi kiitollinen tästä tiedosta :) mukavaa kesän jatkoa sinulle!

  Vastaa
 9. Lellu 19.7.2014

  Kaunis!! Ihanat kengät ja aivan super asu. En normaalisti kommentoi, mutta nyt jäin monttu auki tuijottamaan. Hei, laitoin jo keväällä sinulle sähköpostia koskien Rebekalla aikoinaan ollutta vaaleanpuna-valko-raitaista Po.Pin paitaa. En ole saanut vastausta sähköpostiini, mutta ethän olisi halukas luopumaan siitä, sillä tahtoisin kovasti tyttärelleni sellaisen (ei enää myynnissä, ja edellinen kävi pieneksi). Luulisin Rebekan silloisen koon olevan sopiva neidilleni ;)

  Vastaa
 10. Linda 20.7.2014

  Upea asu! Just tällaista vähän löysempää crop-toppia vois ajatella itsekin käyttävänsä :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *