Terveiset Tukholmasta, me aloiteltii kesäloma risteilemällä, päästiin ainakin pakoon vesisadetta! Menoa ja meininkiä riitti kiitettävästi ja hytin pedit olivat melkoisen täynnä, mutta sopu sijan antaa, meillä oli ihanaa. Todella paljon nuo pienet viihtyivät ”kylässä” isovanhempienkin hytissä. Ehditiin Tukholman päässä shoppailemaan ja Viivi löysi tytöille Zarasta samanlaiset tiimipaidat, aikas söpöjä tyyppejä vai mitä?

 

kidsclothes1 kidsclothes2Molempien tyttöjen vaatteet – Zara, Rebekan ballerinat H&M:ltä ja Viivin sandaalit ovat Kreikan tuliaisia.

 

kidsclothes3Ensi lauantaina suuntaan Lahteen Summer Up -festareille ja ensi viikon lomasuunnitelmatkin on jo lyöty lukkoon. Mitä te olette hommailleet? Lähdettekö reissuun ulkomaille vai lomailetteko Suomessa? Suosittelen nopeaa Tukholman pyrähdystä, jos mielitte jotain erilaista tekemistä :) Meidän lapset tykkäsivät tosi paljon olla laivalla, kaikki oli tosi jännittävää ja uutta, etenkin ne iltaohjelmat, supercool!

-Maj

 

0 Comments

 1. Rena 1.7.2014

  I’m melting! Both girls are so stylish and cute :)
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. Jonna 2.7.2014

  Minusta Rebekka on aina ollut kovasti miehesi näköinen, mutta tuossa viimeisessä kuvassa tyttö on aivan ilmetty sinä!

  Ihanat tiimipaidat!

  Vastaa
 3. sisublogi 2.7.2014

  AIvan ihanat tytöt!

  Me kävimme viimeksi kaksi vuotta sitten Tukholmassa, mutta silloin pojat olivat niin pieniä, että lomasta ei juuri voinut puhua. :) Nyt voisi kyllä harkita jo uudelleen, Tukholma on aivan mahtava paikka!

  Vastaa
 4. Inkeri 3.7.2014

  Voi miten suloisia tyttöjä!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *