Huikea festariviikonloppu on nyt takanapäin! Olimme koko viikonlopun blogityttöjen kanssa YleX:n vieraina Blockfesteillä. Jo seitsemän vuoden ajan Tampereella järjestetty Blockfest on Suomen suurimpia urbaaninmusiikin tapahtumia ja jälleen kerran tapahtuma oli kokonaan loppuunmyyty. Ratinanniemen festaritapahtumia ja omia fiiliksiäni pian lisää blogissa, kunhan saan kuvamatskun kasaan. Tässä ensimmäisen päivän festariasua..

 

bloggers1 bloggers2 bloggers3Toppi ja hame – Asos
Sandaalit – DinSko
Laukku – Rebecca MInkoff
Korvikset – Asos

 

bloggers4 bloggers5Joustavassa mekossa ja croppedtopissa oli mukava olla, mutta keinokuitumatsku lämmitti ihan mukavasti… Rakastan tuota värikästä printtiä ja sitä on helppo yhdistellä muidenkin värien kanssa. Blockfesteillä oli tosi siistiä (järjestelyt pelasivat) joten missään perinteisessä ”festarimudassa” ei tarvinnut tallustella. Mitä sanotte, iskeekö tämän asun printti teihin vai alkaako silmiä särkemään?

 

 

-Maj

 

 

0 Comments

 1. Casey 3.8.2014

  Tosi nätti!

  Vastaa
  • Maj 4.8.2014

   Kiitos <3

   Vastaa
 2. Johanna 3.8.2014

  Ihana asu, tykkään! :)

  Vastaa
  • Maj 4.8.2014

   Kiitos Johanna :)

   Vastaa
 3. mandariini 3.8.2014

  Tulee mieleen kaikki afrikkalaiskankaat! Lämpeen!

  Vastaa
  • Maj 4.8.2014

   Totta muuten, kiva jos tykkäsit!

   Vastaa
 4. Lila Syren 4.8.2014

  Ihanat värit, tosi fresh.)

  Vastaa
  • Maj 4.8.2014

   Hei kiitos, niin munkin mielestä, kerrankin en väreissä säästellyt :D

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *