Processed with VSCOcam with f2 presetOnnelliset.

Urhea pieni mieheni voi jo paremmin, välillä jopa oma huone sairaalassa on tuntunut ahtaalta, kun energiatasot ovat nousseet. Pian viikon ajan sairaala on ollut meidän toinen kotimme, itseasiassa Samuel ei taida oikein ymmärtää mistä on kyse – välillä hän höpöttelee, että tämä on nyt meidän koti. Nimipäivän kunniaksi isovanhemmat toivat huoneeseen ilmapalloja ja poika sai uusia leluja.

Sairaalan henkilökunta on ollut kovin ystävällistä, meillä on käynyt leikkitätejä tuomassa erilaisia leluja ja tekemistä – ja hoito on ollut hyvää. Kiitos kaikista edelliseen kirjoitukseen lähettämistänne viesteistä, ne koskettivat. Kuten niissäkin tuli ilmi, niin todentotta me olemme erittäin kiitollisia läheisistämme, turvaverkostamme, sillä joka puolelta on ojennettu auttavia käsiä, kun arkemme on kovassa myllerryksessä, luonnollisesti. Täällä vielä toistaiseksi ollaan ja odotellaan, että arvot kohenevat ja mahdollisesti päästään miettimään kotiutumista. Koen, että olemme kaikista huolimatta erittäin onnekkaita.

-Maj

0 Comments

 1. reetta 21.8.2014

  Ihana kuulla kuulumisianne, olette olleet mielessä. Voimia koko perheelle!

  Vastaa
 2. elissabett 21.8.2014

  Super suloinen kuva<3
  Voimia koko perheelle!<3<3

  Vastaa
 3. Emilia 21.8.2014

  Paljon voimia koko perheelle tähän raskaaseen aikaan ja erityisesti pienelle miehelle! Sun blogista on tullut niin vakkari omalla lukulistalla, että huomaan aina jännittäväni mukana ja lukevani jokaista postausta tilanteet kuvitellen, toivottavasti pienen vointi pian kohenee ja saatte taas keskittyä iloisempiin asioihin :)

  Vastaa
 4. Jannina 21.8.2014

  Hienoa kuulla että sielä in kaikki hyvin:) Itse olen yli vuoden päivittäin blogiasi seurannut ja jostain syystä vasta nyt, kun jotain pysäyttävää käy tulee kommentoitua, täytyy siis kunnostautua tämän suhteen!

  Vastaa
 5. AK 21.8.2014

  Ihanaa, että siellä menee jo paremmin. Tuo kuva teistä sai minut hymyilemään! Tsemppiä sairaalapäiviin ja tosi kiva kuulla, että hoito on ollut hyvää. T. Tuleva sairaanhoitaja!

  Vastaa
 6. Päivi 21.8.2014

  Voimia ja jaksamista koko teidän perheelle. Pitäkää huolta toisistanne, kaikki varmasti kääntyy vielä hyväksi. Tällaiset tapahtumat pysäyttävät ja vievät voimat kokonaan mutta yhdessä eteenpäin. Olette monien aatoksissa.

  Vastaa
 7. Noita nokinenä 21.8.2014

  Hienoa,että Samppa voi jo paremmin!<3halauksia!

  Vastaa
 8. krista jokimies 21.8.2014

  Voimia ja kaikkea hyvää teidän perheelle.
  Edellinen postaus osui samaan hetkeen meidän perheen surun kanssa. Ja pyydän anteeksi että puhun koirasta.
  meillä ei ole lapsia olen +35 ja lapsia ei varmaan tulisikaan…meillä kolme rakasta koiraa..
  20pvä.vanhin jo yhdeksän vuotias koiramme sairastui vakavasti ja on tälläkin hetkellä hoidettavana Viikissä Helsingissä..ja kuinka raastavaa on epätietoisuus rakkaan puolesta joka taistelee hengestään.Sydän on pakahtua,tuntuu että hengittäminen on vaikeaa..odotetaan hyviä uutisia..toivotaan parasta!!
  Ihana Maj..ja perhe..Jaksamisia!! ja Ihana Pikku Samppa..kaikki tulee hyväksi..sinulla on ihana perhe!

  Vastaa
 9. Kaisa 22.8.2014

  Paljon voimia lapsen sairauden kanssa! Tiedän kovin hyvin mitä käytte tällä hetkellä läpi, sillä omakin lapsi on vakavasti sairas ja häntä hoidetaan samalla osastolla kuin teitäkin (tai näin ainakin olettaisin, että olette samalla osastolla hoidossa). Ehkäpä joskus törmäämme siellä.
  Tällä hetkellä meillä on eletty jo 1,5 vuotta sairastumisen alusta ja nyt kaikki näyttää ihan hyvältä. Hoitoja tosin on vielä vuosi jäljellä.
  Hoitajat ovat ihania ja lääkärit taitavia, olette hyvissä käsissä! Kun siltä tuntuu, niin vertaistukeakin on saatavilla (osaston ilmoitustaululla on lisätietoja).
  Hyvää vointia ja paljon jaksamista koko perheelle, etenkin pienelle pojalle!

  Vastaa
 10. Niina 22.8.2014

  Ihana kuva! :) ja mahtavinta että siellä voidaan jo paremmin. me vietettiin viime vuonna pari viikkoa TAYS:ssa silloin reilun yksivuotiaamme kanssa ja voi sitä onnenhetkeä kun päästiin päivälomalle kotiin, puhumattakaan kotiutumisesta. meidän pojallamme todettiin diabetes, joka vaatii siis loppuelämän insuliinihoitoa, verensokerien mittaamista ja hiilareiden laskemista jne.. Näin pienellä tämä tarkoittaa ympärivuorokautista seuraamista ym. mutta koen että ollaan myös äärettömän onnekkaita kun kyse on sairaudesta, jonka kanssa voi elää hoidon kanssa normaalia elämää. Sairaalassa ollessa tuli myös väkisin itselle mieleen se mitä sanoit edellisessa postauksessa, kaikki eivät ole yhtä onnekkaita. Voimia teille <3

  Vastaa
 11. Valkoinen tähdikki 22.8.2014

  Aivan ihana kuva. Tunne välittyy. Kaikkea hyvää koko perheelle – erityisesti pienelle potilaalle!

  Vastaa
 12. Niina 22.8.2014

  Voimia koko perheelle ja erityis tsempit pikkupotilaalle!<3
  Ihan mahasta kouraisee kun ajatteleekin lapsen sairastumista omalle kohdalle. Jaksamisia siis teille koko perheelle <3

  Vastaa
 13. Janni 22.8.2014

  Paljon voimia koko perheelle ja erityisesti Supermies-Sampalle! ♥ Ihana kuulla, että Sam on jo parempaan päin. Olette ajatuksissa.

  Vastaa
 14. Minsku 22.8.2014

  Voimia teille kaikille ! Ihanan positiivisesti jaksat suhtautua ja se kyllä auttaa paljon. Ehkä se uupumus hiipii kun tilanne asettuu taas arjeksi. Mut se on sitten, mitä sitä murehtimaan. Sulla on ihana perhe, olkaa lohduksi toisillenne ja muistakaa rakastaa <3

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *