Minulla on ystävä, jonka kanssa olemme vähän samanlaisia tunteikkaita tuuliviirejä, jos tiedätte mitä tarkoitan… Molempien meidän yhteen arkipäivään mahtuu huippuhetkiä ja pohjamutia, joku luonteeltaan tasaisempi tyyppi voisi todeta, että aikamoista vuoristorataa.

Meillä on aina poikkeuksetta hauskaa yhdessä, lasten kanssa tai ilman. On sanomattakin selvää, että pieniltä kommelluksilta ei koskaan vältytä, tätä voisin avata vaikka kuinka paljon, mutta arvatkaa mitä? En kehtaa! Meidän tyttäremme Rebekka ja Nella ovat myös kyllä kaksi sellaista rakasta säätäjää, että oksat pois, Ihan kuin minä ja Emmi.

 

girls1 girls2 girls3 girls4girlssamppaTämän piti olla tyttöjen juttu, mutta YARR-RR! S-mies iski paikalle!

 

girls5girls6Samuelin vaatteet: huppari ja pipo/Gugguu, housut/H&M ja kengät/Vans. Nellan asu kenkineen on H&M:ltä. Rebekan farkut/Zara, paita/H&M, kengät/Nike.

 

 

girls7Saapa nähdä mitä näistä kahdesta söpöläisestä tulee isona <3 Lähdemme yhdessä Emmin porukan kanssa lokakuussa ulkomaille aikamoisella kokoonpanolla, sillä meidän lapset ovat 1-,2-,3- ja 4-vuotiaita, onneksi miehet kuitenkin tulevat myös mukaan… Seikkailuja ehkä luvassa siis myös etelän lämmössä :D

 

-Maj

 

 

 

0 Comments

 1. Lastenhuone 13.9.2014

  Söpöliinit!

  Mä en ole jostain syystä saanut IKINÄ nelivuotiasta tyttöäni puettua farkkuihin, vaikka ne ovatkin niin söpöjä pienten lasten päällä. En vaikka kuinka ostan stretchiä tai väljää. MURRR!

  Vastaa
  • Maj 15.9.2014

   Juu, voin kyllä kuvitella, meillä on sellainen linja, että meitsi mielivaltaisesti määrää aika usein, että mitä päälle puetaan ja that’s it, toki toisinaan tämä mamma määräilee, että ihan voit itse valita, mitä puet, kunhan vain sillä tarkenee!

   Vastaa
 2. Inkkarit 14.9.2014

  Kylläpä taas ihania kuvia, näitä on ilo katsella. Lapset on niin söpöjä!

  Vastaa
  • Maj 15.9.2014

   Kiva kuulla, että tykkäsit :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *