Meillä oli vain Idan kanssa vain muutama hassu tunti aikaa tehdä Tallinnassa ostoksia, kiersimme läpi Viru keskuksen ja Kaubamajan, josta pääsikin kätevästi suoraa sisäkautta hotelliimme Solo Sokos Estoriaan. Kirmasimme nopeasti Rottermannille, mielessämme pikakierrokset Bershkassa, Pull & Bearissa ja Stradivariuksessa, joista minä en sitten kuitenkaan ostanut itselleni mitään. Bershka oli lähinnä vitsi meidän molempien mielestä, vaatteet näyttivät siltä, että ne on tarkoitettu maksimissaan yläaste-ikäsille. Jännä juttu, sillä yleensä Bershkasta saattaa tehdä löytöjä, lempparimaksihameeni ja yksi käytetyimmistä mekoistani on sieltä.

 

tallinna ostokset kauppamaja1Kaubamajan kosmetiikkaosastoa suosittelen lämpimästi, ensinnäkin se on aika kattava ja esimerkiksi jotkut hiustenhoitotuotteet olivat huomattavasti edullisempia kuin mitä suomessa. Ostin itselleni pari Paul Mitchellin muotoilutuotetta testiin, onko kenelläkään muuten kokemusta näistä?

 

tallinna ostokset kauppamaja2Tigin miehille tarkoitettu shampoo maksoi 10 euroa, joten nappasin mukaan yhden Miikalle. Taustalla River Islandin Mickey Mouse car air freshener – älä kysy…

 

tallinna ostokset kauppamaja3Luottomeikkivoiteeni MUFE:n Face & Body vetelee viimeisiään, niin päätin testata vaihteeksi jotain uutta, ostoskoriini päätyi MAC Mineralize Moisture -meikkivoide, saapa nähdä miten tulemme sen kanssa toimeen.

 

tallinna ostokset kauppamaja4Huippulöytöni tein Virukeskuksen urheilukaupasta! Samuel tarvitsi uusia lenkkareita ja bongasin Niken näppärät menopelit mielestäni ihan hyvään hintaan, sillä alle kolmekymppiä ne olivat.

 

tallinna ostokset kauppamaja5Ja itselleni ostin samasta paikasta lastenpuolelta Niken air force onet, vitsit. Idalla meinasi tulla itku, kun hänelle ei löytynyt tarpeeksi pientä kokoa, nimittäin hinta oli näissäkin aika kohdillaan.

 

tallinna ostokset kauppamaja6River Islandista löytyivät ihana pusero ja tunika, väriä elämääni, kiitos.

 

tallinna ostokset kauppamaja7Rebekalle löysin perustrikoopaidan ja kevyttoppatakin Zarasta. Nauran usein ystävälleni Hennalle, kun hän ostaa lapsille vaatteita, joissa on todella rutkasti kasvunvaraa, mutta nyt tein samat itse ja valkkasin 4-vuotiaalle tytölleni 6-7 vuotiaan koon. Menee tytöllä loistavasti hihojen kääntämisellä, takki on niin pientä kokoa, plus se on tarkoitettu lyhkäiseksi. Pirtsakka ja ihanan kevyt takki on kiva heittää päälle tennareiden kanssa kun lähtee käymään kaupassa tai vaikkapa treeneissä.

 

tallinna ostokset kauppamaja8Ja vielä yksi ostos on jäljellä, sekin River Islandista. Haloo kukkasortsit syksyllä, ei ehkä mitään järkeä, mutta oli vaan pakko saada, voin käyttää niitä vaikka sitten reissussa.

Superalkon ostokset jätän tällä kertaa esittelemättä, koska on tulossa se alkoholimainontaa koskeva laki ja kaikkea :D Bongasin mielestäni kivoja juttuja ja tämä tarjoushaukka on erittäin tyytyväinen etenkin kenkäostoksiin. Mitään kivoja shoppailu- tai putiikkivinkkejä en oikein voi antaa sillä itse tein kaikki ostokseni Viru keskuksen kaupoista, jos olisi ollut enemmän aikaa, niin varmasti oltaisiin lähdetty metsästämään sisustuskauppoja ja muuta vähän spessumpaa. Mitäs muuten tykkäsitte ostoksistani?

 

-Maj

 

0 Comments

 1. omppu 23.9.2014

  ah noi airforcet!!! kerro tarkka hinta :O

  Vastaa
  • Maj 25.9.2014

   Alle 50 e…. :D

   Vastaa
 2. maya 23.9.2014

  Tuli semmone fiilis että on pakko päästä River Islandille :0

  Vastaa
  • Maj 25.9.2014

   Pari kertaa olen poikennut Tukholman River Islandissa, eikä mitään kiinnostavaa näkynyt, mutta nyt olisin löytänyt vaikka kuinka paljon juttuja itselleni, hillitsin kuiten shoppailuhimojani – vähän :)

   Vastaa
 3. sussu 24.9.2014

  Tosi kivat löydöt! Tuo värikäs paita sopii varmasti sinulle loistavasti :)
  Sitten kysymys,joka ei liity postaukseen; olet tehnyt gugguun kanssa yhteistyötä..osaatko sanoa jotain heidän aikuisten koostaan? Reiluja? Napakoita?

  Vastaa
 4. Valkoinen tähdikki 24.9.2014

  Kivoja vaatelöytöjä, erityisesti tuo värikäs pusero River Islandilta! Paul Mitchellin hiustuotteet ovat olleet mun juttuni jo useamman vuoden, oon niihin täysin koukussa: useampi eri shampoo (vaihtelen vähän, jottei hius tottuisi), hoitsikka, hoitosuihke, tuuheuttava muotoiluneste ja hiuslakka. Muut tuotteet tekevät mun tukastani lättänän, nämä antavat ryhtiä meikäläisen hentoihin suomalaisiin hiuksiin!

  Vastaa
  • Maj 25.9.2014

   Hei huippua, näin lyhyen tuttavuuden jälkeen olen ihan samaa mieltä kanssasi, ryhti on se juttu :)

   Vastaa
 5. Lila Syren 25.9.2014

  Joo, siinä Tallinnan Bershkassa on kyllä aina niin surkea valikoima! Tosin talvitakin löysin sieltä viime vuonna, enkä kyllästynyt siihen koko talvena ja edelleenkin laitan se mielellään päälle, kun talvi tulee!

  Vastaa
  • Maj 25.9.2014

   Joo, pakko se on varmaan ens kerrallakin tsekata, ihan varmuuden vuoksi! :D

   Vastaa
 6. minna 26.6.2015

  Hei! Minkä hintaisia MACin tuotteet olivat siellä?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *