Hiusvärini on ollut heinäkuusta asti tummempi, ja olen viihtynyt siinä paremmin kuin hyvin. Pidän ruskeasta pohjasta, josta kuitenkin kuultaa vaaleat raidat läpi, hiukset on jotenkin luonnollisen vivahteikkaan väriset. Nyt edellisen kampaamokäyntini yhteydessä Hair Artin Milja puhui sellaisesta termistä kuin ”dark blonde”, eli hiusvärillä haluttiin hillitä punaisuutta, mutta sävy kuitenkin haluttiin pitää aavistuksen lämpimänä. Itseasiassa selitän näin tutullakin kampaajalla aika tarkasti mitä haluan, ja Milja tulkitsee höpötykseni erittäin loistavasti – mikä tietää onnistunutta lopputulosta. Hiusväri leviteltiin vain tyveen – ja häivyteltiin hiukan alaspäin.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAhair1Tässä valossa hiukseni näyttävät paljon lämpimämmän sävyisiltä…

hair3kuin mitä esimerkiksi tässä, vai mitä? Vallitsevalla valolla on aika suuri vaikutus :)

hair5Fiilistelen niin paljon uusia hiuksiani – ja paljon on tullut myös positiivista palautetta läheisiltäkin. Onko sinulla tarvetta laittaa kuontaloa uusiksi kesän jäljiltä? Syksyn kunniaksi Milja lupasi kaikista syyskuun aikana varatuista kampaamokäynneistä -15% alennusta, voit varata ajan Miljalle tai Ennille, muista vaan varatessasi kertoa, että olet Magicpoksin lukija. Tsekkaa Hair Artin yhteystiedot täältä. 

-Maj

0 Comments

  1. elisa.e 2.9.2014

    Kiva väri on! Onko sulla vielä niitä pidennyksiä tuolla? Oletteko värjänneet niitäkin vai vaihdatko aina uusiin kun hiusväri muuttuu?

    Vastaa
    • Maj 7.9.2014

      On mulla niitä aina siellä seassa, ne on värjätty kans :)

      Vastaa
  2. elissabett 2.9.2014

    On kyllä ihana väri! Minä tykkään!:)

    Vastaa
    • Maj 7.9.2014

      Voi kiitos :))

      Vastaa
  3. Inkku 2.9.2014

    Just hyvä väri!

    Vastaa
    • Maj 7.9.2014

      Jee, thanks ;)

      Vastaa
  4. marja 3.9.2014

    Toi lämpimän näköinen kuva saa minutkin taas haluamaan värjätä hiukset tummaksi!

    Vastaa
    • Maj 7.9.2014

      Haha, ei muuta sitten kun aikaa varaamaan :)

      Vastaa
  5. Linda 4.9.2014

    Tosi ihanat hiukset!

    Vastaa
    • Maj 7.9.2014

      Niin iso kiitos Linda, itsekin tykkään kovasti :))

      Vastaa
  6. piia 4.9.2014

    Oi voi, juuri sellainen väri mistä itse pitäisin. Ehkä pitää printata kuva mukaan, kun itse menen seuraavan kerran kampaajalle. Tai ainakin muistaa sanoa lause ”ruskea pohja, josta kuitenkin kuultaa vaaleat raidat läpi —– luonnollisen vivahteikkaan väriset.” Yritän aina kampaajalla saada itselleni jotain tuollaista lopputulosta, mutta joko olen selittänyt huonosti tai sitten kampaaja ei vain ole osannut, ja sitten tulee päähän jotain ihme blondilaikkuja jotka hohtaa kilometrin päähän…

    Vastaa
    • Maj 7.9.2014

      Voi ei, kuva on aina hyvä vaihtoehto, jos mun hiuksista pidät niin printteri laulamaan vaan, niin kampaajakin tietää varmasti, mitä haluat :)

      Vastaa
  7. Pinni 22.9.2014

    Onko tarjous siis voimassa, jos ajan varaa syyskuussa esimerkiksi lokakuulle? :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *