madara stockmann1 madara stockmann2 madara stockmann3Tulin vaan huhuilemaan pikamoikat ja kiittämään kaikkia, jotka kävivät Mádaran esittelyssä Stockmannilla tänään :) Tuli juteltua tosi paljon luonnonkosmetiikasta ihmisten kanssa, ja sain kuulla huikeita tarinoita siitä, miten positiivisia muutoksia luonnollisten ihonhoitotuotteiden käyttäminen on saanut aikaan. Mádara sai myös tosi paljon hyvää palautetta ja itsekin olen kyllä ollut fiiliksissä näistä tuotteista.

Kiitos kaikille arvontaan jo osallistuneille, ja teille jotka ette ole vielä ehtineet osallistumaan, niin vielä kerkeää, arvonta päättyy huomenna – kuuluttelen voittajia täällä blogissa ensi viikolla :)

Hei ja vinkiksi vielä kaikille luonnonkosmetiikasta kiinnostuneille -> Mádara avasi keskiviikkona pop-up kaupan Helsingin City-Center kauppakeskukseen, rautatieasemaa vastapäätä. Kauppa on avoinna vuoden loppuun saakka! Saataisiinpa me jotain vastaavaa tänne Tampereellekin!

-Maj

 

0 Comments

 1. Mrs.V 23.10.2014

  Niin hehkeä mama <3

  Vastaa
  • Maj 27.10.2014

   Kiitos Ihana – siellä paraskin puhuja <3

   Vastaa
 2. inkkari 24.10.2014

  Madara on onnistunut loistavasti tuotteiden ”pullotuksessa”, raikkaita ja käytännöllisiä pumppupulloja.

  Vastaa
  • Maj 27.10.2014

   Pumppupullot on varmasti myös oiva valinta tuotteiden säilyvyyden kannalta :)

   Vastaa
 3. Maria 29.10.2014

  Mistä tuo hurmaava kukkamekko on?

  Vastaa
  • Maj 29.10.2014

   Ostin sen reissusta, lapussa lukee fórmula :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *