madara_arvontaTässä postauksessa esittelin testissäni olleita Mádaran tuotteita – ja samassa yhteydessä pyörähti käyntiin myös upea arvonta, jonka palkintona oli neljä 120 euron arvoista Mádaran ihonhoitopakettia. Paketit sisältävät Pihlaja-vartalovoin, AHA PEEL maskin, DETOX maskin ja Superseed Soothing Hydration kasvoöljyn.

Nyt on arvonta päättynyt ja onnetar suosi seuraavia Magicpoksin lukijoita:

madaravoittajatOnnittelut vielä Emmalle, Merille, Annikalle ja Kaijjulle – saatte pian minulta sähkäpostia!

Olen edelleen jatkanut ahkerasti Mádaran ihonhoitotuotteiden käyttöä ja yksi omista suosikeistani on tuo kuvassa näkyvä ihonhoitoöljy, jota olen käyttänyt aamuin sekä illoin, ihan mieletön tuote. Ihoni pienet epäpuhtaudet ovat hävinneet ja väri on tasaisempi ja ehkä hiukan kuulaampi. Jatkan siis kokeilujani- etenkin öljyllä lutraamista, se oli muuten pelastukseni laivareissulla, siellä kun ilma on kuivaa ja ihoni kuivuu normaalia helpommin.

-Maj

0 Comments

  1. Meri 15.11.2014

    Moikka, muistaakseni kirjoitin ainakin samankaltaisen ellen juuri tuon kommentin, mutta en ole saanut sinulta sähköpostia.. Olenko voittaja siis minä vai joku toinen samanniminen :D

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *