Suomen ensimmäinen ja itseasiassa koko maailman ensimmäinen risteilyaluksella oleva Victoria’s Secret avattiin viime maanantaina Viking Gracelle. Sain kutsun avajaisiin ja olikin aika jännittävää päästä tutustumaan myymälään ihan ensimmäisten joukossa.

New Yorkissa vietin VS:n kolmikerroksessa ”putiikissa” muutaman tunnin ja tuhlasin sinne ihan liikaa rahaa, viime keväänä taas juoksutin Idaa ympäri Arlandan lentokenttää, että pääsin pujahtamaan alusvaateostoksille lentokentän myymälään.

Viking Gracen Beauty & Accessories -myymälässä on tarjolla kauneudenhoitotuotteita, meikkipusseja, laukkuja, lompakkoja ja alushousuja ym. Rintaliivejä tai vaatteita ei valikoimasta ole, mutta tuoksuja kyllä sitäkin enemmän – ja mielestäni hinnat olivat aika kohdallaan, sillä esimerkiksi perus Body Mist maksoi 12,90.

Itse olen muutamia vuosia sitten siirtynyt käyttämään arjessa pelkästään kevyitä vartalotuoksuja. Edelleen tärkeimpinä päivinä kaivan varastoistani D&G:n kiivin ja raparperin tuoksuisen L’Imperatricen tai uusimman lempparini Ma Vie -tuoksun Hugo Bossilta.

victoriassecretsuomessa1 victoriassecretsuomessa2 victoriassecretsuomessa4 victoriassecretsuomessa5 victoriassecretsuomessa6 victoriassecretsuomessa7 victoriassecretsuomessa8

Aika ihanaa, että me saatiin Suomeenkin oma, vaikkakin kelluva Victoria’s Secretin myymälä. Mielelläni kuulisin myös, että mikä on sinun suosikkituoksusi?  

-Maj

0 Comments

 1. Lila Syren 20.11.2014

  En oo kokeillut vielä mitään noista tuoksuista, mutta rakastan Victoria’s Secret-näytösten hiuksia!!

  Vastaa
 2. Margareta 20.11.2014

  Tuoksut ja voiteet on huumaavan tuoksuisia♥
  ’Sugared candy’ vartalovoiteen ostin lontoosta, ekan tuoksun ’Bombshell’, tallinnan laivalta..eli sieltäkin saa näitä ihanuuksia:)

  Vastaa
  • Maj 20.11.2014

   Bombshell on kyllä ihana, Nadajalla tais olla kolmas pullo menossa sitä… :)

   Vastaa
 3. Oona 20.11.2014

  Oi näyttää niin ihanilta nuo kaikki rasvat ja tuoksut! Itse kävin viime viikolla Siljan Baltic Princessin risteilyllä, ja sielläkin oli vähän VS:n juttuja myynnissä. Hinnat olivat varmaankin aika samaa luokkaa kuin tuolla Viikkarilla. Nuo on kyllä kaikki niin hyväntuoksuisia, että mahdotonta valita lempparia! :D

  Vastaa
  • Maj 20.11.2014

   Niin samaa mieltä kanssasi olen :)

   Vastaa
 4. Erika 25.3.2015

  Satutko muistamaan mitä noi käsilaukut maksoi suunnilleen?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *