Eilen ja tänään ollaan saatu nauttia ihanan valkoisista maisemista, vihdoinkin lunta! Lähdimme eilen koko perheen voimin tekemään (toivottavasti) viimeisiä joululahjaostoksia – pienten kanssa kaupoissa pyöriminen ei aina ole mitään herkkua, mutta tällä kertaa kaikki sujui ihan kivasti.

Vetäisin jalkaani joskus alkusyksystä Zarasta hankkimani loskankestävät matalat saapikkaat, sillä tiesin että tulemme olemaan liikenteessä aamusta iltaan saakka, koska samalla reissulla hoidettiin myös ruokailut, ruokaostokset ja olimme vielä ihastelemassa Rebekan jumpparyhmän esitystä heidän joulujuhlassaan. Nämä saappaat ovatkin tällähetkellä ainoat pitkävartiset kenkäni, jos Hunterin kumppareita ei lasketa.

 

snowing1 snowing2 snowing3 snowing4Kuvat ovat lumen ansiosta ihan kuin jostain toisesta maailmasta repäistyjä, valkoinen ympäristö tuo kivan kontrastin miltei kokonaan mustalle asulleni.

Keinonahkasaappaissakin on puolensa, niillä voi surutta astella läpi loskan, sillä nehän ovat käytännössä muovia. Tiesittekö muuten, että keinonahkakengillekin on omat hoitoaineensa, jotka suojaavat muovikenkuleita niiden pahimmalta viholliselta eli pakkaselta?

Mitä te muuten tykkäätte näistä kengistä tai ylipäänsä tästä asusta?

-Maj

0 Comments

 1. inkkari 14.12.2014

  Ihanat saappaat

  Vastaa
  • Maj 16.12.2014

   Kiitos :)

   Vastaa
 2. p 14.12.2014

  Apua oot ihan hullun kaunis!! Täytyy toivoo että itekkin parin lapsen jälkeen vois näyttää ees puolet noin hyvältä kun sä :-) Ihanaa joulun odotusta!

  Vastaa
  • Maj 16.12.2014

   Kauniisti sanottu, kiitokset sinulle – ja oikein ihanaa joulua sinnekin! Mua silti aina vähän hymyilyttää tuo ”lasten jälkeen” eivät kai ne lapset naista pahenna/rumenna? :)

   Vastaa
 3. Heidihei 14.12.2014

  Vautsi, nyt tiedän millaiset saappaat haluan, kun sellaiset ovat olleet metsästyksen alla. Kyllä vaan blogeista on hyötyä, vaikkakin harvoin mitään niiden perusteella lähden ostamaan :) Nämä kuitenkin kolahtivat sen verran lujaa..

  Vastaa
  • Maj 15.12.2014

   Kiva kuulla, en tiedä oliskohan näitä saappaita vielä saatavilla? :)

   Vastaa
 4. Maria 15.12.2014

  Onhan ne muovia eikä varmaan pilalle mene, mutta ei ne mitkään kumpparit ole – kyllä kai noistakin tulee vesi saumoista läpi.

  Vastaa
  • Maj 16.12.2014

   Juu, tarkoitin juuri sitä, että ne eivät mene pilalle :)

   Vastaa
 5. Lilyyy 15.12.2014

  Ihania kuvia! Kiitos ihan superista blogista ja ihanaa joulua teidän perheelle :)

  Vastaa
  • Maj 16.12.2014

   Kiitokset itsellesi – ja samoin <3

   Vastaa
 6. Ann 15.12.2014

  Moi Maj!

  Toivottavasti tää kysymys ei ole liian henkilökohtainen. :) En ole ainakaan huomannut täällä sinun maininneen aluetta, jolla asutte Tampereella, joten en sitä itsekään nyt tässä mainitse (vaikka ei kai se ymmärtääkseni välttämättä mikään salaisuus ole kun kuvat ovat kuitenkin melko tunnistettavia:>), mutta haluaisin silti kysäistä siitä hieman. Olemme mieheni kanssa harkitsemassa ensimmäisen yhteisen asunnon ostoa ja hakusessa olisi jokin keskikokoinen kerrostaloasunto, ei nyt ihan Tampereen keskustasta, mutta hyvien liikenneyhteyksien päästä kuitenkin (ei siis minnekään ihan Länsi-Tampereen perukoille tms. haikailla). Mitä olette tykänneet nykyisestä asuinalueestanne? Lapsiperheitä siellä ilmeisesti ainakin piisaa joten mammakavereita voisi sitten joskus tulevaisuudessa löytyä, entä onko siellä minkälaiset lähipalvelut, harrastusmahdollisuudet, oletteko viihtyneet? :) minä tunnistan itse siis lähinnä nuo lenkkipolut ja pihat sieltä, mutta sen enempää en aluetta lyhyitä piipahduksia lukuun ottamatta tunne. Anteeksi kysymystulva, mutta olet ainoa, jolta osaan tähän hätään tuosta Tampereen alueesta kysyä. :)

  Vastaa
  • Maj 17.12.2014

   En ole kertonut osoitettamme tai asuinaluettamme -enkä lähde sitä edelleenkään enempää kommentoimaan :) Kuvista varmasti joku voi tunnistaa, niitä en lähde sensuroimaan, toivottavasti ymmärrät.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *