Se hetki, kun aurinko on juuri laskenut, mutta jostain silti hohkaa vielä sinistä valoa. Kameran kautta katseltuna mestat näyttivät myös vähän vaaleanpunaisen hattaramaisilta. Vitsit, miten tuo valkoinen ympäristö muutenkin heijastaa valoa vähän eritavalla kuin märkä, musta asfaltti, jota ollaan saatu tuijotella tässä muutaman kuukauden ajan.

Pohjoisessa oli aika kivasti lunta, olimme veljeni ja siskon porukan kanssa ulkoilemassa joulupäivänä, juuri sen sinisen hetken aikaan sopivasti. En oikeasti meinaa päästä yli tuosta valkoisesta maisemasta, enkä siitä miten paljon pystyn fiilistelemään ulkoilua ja lunta.

 

sininenhetki1 sininenhetki2 sininenhetki3 sininenhetki5 sininenhetki6 sininenhetki7 sininenhetki8 sininenhetki9 sininenhetki10 sininenhetki11Nyt kannattaakin ottaa vielä pari päivää kaikki ilo irti pulkkailusta ja muusta talvitouhuilusta, sillä uudenvuoden aattona Tampereella näyttäis olevan +3, BUU! 

-Maj

 

0 Comments

 1. alma 28.12.2014

  Rakastan lunta! Toivottavasti se ei sula pois vielä aikoihin. Pakkastakin saisi olla vielä pitkään. :)

  Onko nuo lapset siskosi lapsukaisia?

  Vastaa
  • Maj 29.12.2014

   Jep, mä toivon, että pysyttäis nyt piiitkkään pakkasen puolella! Meidän menossa mukana on siskoni miehen lapset :)

   Vastaa
 2. Inkkari 29.12.2014

  Ihanan talvisia kuvia. Nyt oli mahtavat ulkoilusäät!

  Vastaa
  • Maj 29.12.2014

   Oli kyllä, toiveissani on lisää huikeita ulkoilusäitä :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *