Tänään aamulla sattui vähän kaikenlaista. Kävin aamulla viemässä autolla lapset päiväkotiin ja miehen töihin, pidin järkyttävää kiirettä muiden hommieni kanssa, että ehtisin päivällä palikseen. Lopulta olin hyppäämässä auton rattiin, ilman sukkia ja puoliksi hajonnut kenkä jalassa, kunnes hoksasin, että jaahas kaikki avaimet ovat sisällä. 20 minuuttia aikaa olla palaverissa. Mahtavaa. Myöhemmin myös kenkä hajosi lopullisesti, nilkutin menemään aukinaisella kengällä ilman sukkaa. Lopulta kun sain avaimet ja pääsin sinne autoon, niin stereoista pärähti soimaan Ice Cuben ”It was a good day” – Yeah, right!

Myöhemmin totesin, että hyvä kun meikäläisellä on suuret linjat kuosissa (mikä tärkeintä), pienten asioiden kanssa voikin mielummin säätää. Oon muuten just se tyyppi, jolla on kalenteri kotona, lompakko hukassa tai pankkikortin tunnusluku unholassa, kamerassa väärä objektiivi ja puhelimesta akku loppu. Loppupeleissä säädöstä huolimatta koko päivä sujui kivasti, palis meni hyvin, sain lounaaksi sushia, pääsin kuvaamaan maailman söpöintä pientä vauvaa, kävin asuntonäytössä.  Mulle tarjottiin varasukkaakin, mutta selvisin ilman. Lapsetkin naureskelivat minulle ja etenkin kengälle, he olivat erityisen hyvällä tuulella tänään. Loppu hyvin kaikki hyvin.

 

huonopäivä1Takki ja pipo – H&M
Huivi – Weekday
farkut – GT
Kengät – DinSko
Laukku –  DKNY

 

huonopäivä2 huonopäivä3Kerkesin kaiken säädön ohella muutamaan asukuvaan, siinä vaiheessa kun kenkä oli vielä ehjä. Peukku sille, vaikka ei kyllä ollut erityisen kuvauksellinen olo :D Pakko varmaan kiikuttaa nilkkurit suutarille, sillä nuo ronskit nilkkurit ovat ihan ykköslempparitalvikenkäni.

-Maj

 

0 Comments

 1. Satu 22.1.2015

  Heiii, sulla on siniset housut! :D Rasti seinään! :)

  Vastaa
  • Maj 22.1.2015

   Haha, sä hogasit heti! Oli todella outoa olla sinisissä FARKUISSA! Tänään kyllä sovitin ihan täydellisiä Tiger Of Swedenin mustia pillifarkkuja ja ne lähtikin sit mukaan, huh!

   Vastaa
 2. Olive10 22.1.2015

  Mäkin suorastaan ”järkytyin”: farkut! :D Itselle farkut ovat osa jokapäiväistä asua, mutta tässä blogissa niitä harvoin näkee ;)
  Mukavaa loppuviikkoa!

  Vastaa
 3. Niiiiina 22.1.2015

  Piristävää nähdä sulla tuon väriset farkut! On kyllä kivat! :) toivottavasti nähdään useemminkin täällä blogissa. :)

  Vastaa
 4. White 23.1.2015

  Freshi olet :) hei kun kysyit niitä postausaiheita, niin tuli mieleen sellainen, missä kertoisit kuvin miten laitat yleensä arkena hiuksia..ei niinkään tuotteita vaan ihan kuinka suoristat tai kiharrat? Tupeeraatko ensin vai kui..
  Nimim. Sun vuosien takainen sotkunuttura on mun lemppari :)

  Vastaa
 5. Merja 23.1.2015

  Oi että, olet nätti :) Hyvin sopivat nuo harmaat pipo ja kaulaliina!

  Vastaa
 6. Aino 23.1.2015

  Olet PIRISTÄVÄ poikkeus blogien virrassa! Ihanaa, kun kerrot myös asioista, jotka eivät mene putkeen, koska eihän elämä oikeasti ole virheetöntä ja täydellistä. Kaikista vastoinkäymisistä (pienistä tai suuremmista) huolimatta jaksat miettiä myös asioiden positiiviset puolet. Tuo on asenne, joka kantaa pitkälle, ihanaa viikonloppua!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *