OLYMPUS DIGITAL CAMERApertsa1OLYMPUS DIGITAL CAMERA pertsa2 pertsa3OLYMPUS DIGITAL CAMERApertsa4Olipas ihana pertsa – tai vielähän sitä on pari tuntia jäljellä. Aamulla pörröpäinen poikani heräsi viimeisenä ja huhuili siskoa, siinä ne kaksi sitten halailivat tovin. Ulos sai heittää paksun parkatakin päälle ja vetäistä vuorelliset kumpparit jalkaan. Naapurin Pena laski potkupyörän istuinta ja lapset tohottivat sen, pyörän ja potkumopojen kanssa. Eve tupsahti kylään vauvan ja kukkakimpun kanssa. Ranskalaisia ja nakkeja. Tiipii olkkarissa. Vauvan hoitamista porukalla. Eve teki salaattia ja mä pyöräytin smoothiet. Keitettiin vielä kahviakin ja nautittiin rauhallisesta hetkestä vauvan nukkuessa ja lasten katsellessa piirrettyjä.

Soitettiin extempore kolmannelle ystävälle ja sovittiin treffit cityyn. Lapset halusivat tuhlata lelukaupassa mummolta saamiaan lahjarahoja, jotka muuten jäivät kotiin, kuten myös pankkikorttini. Tuumattiin hetki ja lähdettiin takaisin kotiin hakemaan rahoja. Vähän saatettiin shoppaillakin. Iltapala syötiin ravintolassa kolmen äidin ja viiden lapsen voimin. Poika torkkui jo sylissäni, kun kävelimme takaisin autolle. Kotimatkalla kuuntelin takapenkkiläisen juttuja päiväkodin ystävistä.

Ihan tavallisen ihanaa perjantaita ja viikonloppua kaikille!

-Maj

 

0 Comments

  1. Inkkarit 28.3.2015

    Olipa kivanoloinen päivä teillä!

    Vastaa
  2. Karoliina 28.3.2015

    mitkä noi sun mustavalkoset housut on? übercoolit!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *