Palasin juuri minilomaltani Helsingistä, ai että oli kyllä ihanaa. Kerrankin mulla oli vähän väljempi aikataulu, ehdin olla Saaralla yötä. Kipattiin eilen viinilasilliset elämälle ja suurille muutoksille, kerroin ystävälleni kaiken, mitä sydämelläni oli – ja olo on taas kevyempi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAEhdittiin piipahtaa tänään Lapsimessuilla ja kiertelin myös kiltisti PetExpon kaikki kaksisataaviisi kaninhäkkiä, joista jokaisessa asusti Sapen mielestä se kaikista ihanin kani. Fiksattiin mun hiuksia uuteen uskoon ja haettiin Juuliaa lounaalle. Hankin lapsille kesää varten muutamia juttuja ja me ostettiin myös Sapen kanssa uudet kengät Vagabondista, niitä jo ehdittiinkin ylpeänä esitellä Instagramissa. Myyjä kertoi, että ensi viikolla tulee uusia malleja ja mä tietty siihen: ”En oo täältä”. Hajottiin kaikki kolme. Tutustuin myös silkinpehmeään Sokolaatiin, eli Saaran lemmikkikaniin.OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAIhana, aurinkoinen Helsinki ja Marge Maalaistädin uudet kengät, tykkäättekö?

-Maj

0 Comments

 1. Ida365 12.4.2015

  aaaaa vitsi näytät raikkaalta ja kauniilta ja noi kengät on ihanat! <3___<3

  Vastaa
  • Maj 12.4.2015

   Kiitos beibi :*

   Vastaa
 2. Sonja 12.4.2015

  Ihanan rento, tyylikäs ja kaunis asu! Kuten asusi ovat aina. Tykkään kovasti tyylistäsi, monta peukkua! ☺️ Saanko udella mistä tuo tosi makea nahkatakki on? Oih, näyttää just täydelliseltä omaan makuuni(kin)!

  Vastaa
  • Maj 12.4.2015

   No voi vitsit, kiitos paljon. Nahkatakki on Mangosta :)

   Vastaa
 3. Sylvia 13.4.2015

  Kiva staili ja ihanat hiukset. <3

  Vastaa
 4. Emmi 13.4.2015

  Kiva asukokonaisuus! Tykkään tosi paljon vagabondin kengistä ja nuo on pakko saada’!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *