Olette varmasti ehtineet jo saamaan tiedon, että vanha kunnon blogilista.fi lopettaa toimintansa 1.6.2015? Seurasitteko Magicpoksia tai Mammatyylejä sen kautta? Tässä muutamia muita kanavia, joiden kautta pääsette halutessanne seurailemaan meitä.

bloglovin_magicpoks

Bloglovin on blogilistan kautta seuranneille lienee paras vaihtoehto, sillä sinne päivittyy aina blogin uusimmat postaukset.

instagram_magicpoks

Instagram on oma suosikkini ja sinne jaankin kuvia päivittäin. Magicpoksin Instagram-tililtä löytyy sulassasovussa niin spontaaneita arkikuvia, lapsuudenkuviani, treenivideota, kurkkauksia uuteen kotiimme ja muuta vastaavaa extramatskua. Instasta löytyy muuten myös Mammatyylit -> @mammatyylit

Välillä vinkkailen Magicpoksin Instan puolella myös uusista blogipostauksia. Olen myös kuullut, että minusta saa rempseämmän kuvan Instagram-tilini kautta, jaa-aa, kertokaahan te mistä moinen johtuu? Heräsin Instagrammailuun vähän muita bloggaajia myöhemmin ja olen todella otettu, että teitä seuraajia on kertynyt jo yli 7000, kiitos teille kaikille ihanille <3

facebook_magicpoks

Viimeisenä seurantavaihtoehtona (mutta ei tietenkään vähäisimpänä) Magicpoksin Facebook-sivut. Pääasiassa linkkailen Facebookiin kaikki uudet postaukset, mutta joskus olen innostunut jakamaan videoita ja extrakuvia siellä. Millaista matskua te mieluiten toivoisitte Magicpoksin facebook-sivuille?

-Maj

0 Comments

 1. Sannna 22.5.2015

  Mua niin harmittaa kun tuo blogilista loppuu, olen seuraillut todella monta vuotta jo sen kautta blogeja. En tiedä mitä nyt teen, koska bloglovin ei tule kysymykseenkään koska en osaa englantia :( Toivottavasti tää blogien seuraaminen ei jää siihen että käy lukemassa sillon tällön niitä blogeja joita muistaa. Mullakin kun listalla n. 50 blogia,en usko että muistaa kaikkea ”ulkoa” käydä seuraamassa. ;/
  Onkos sinulla muuten minkäänlaista tietoa miksi se lopettaa?

  Vastaa
  • amanda 24.5.2015

   Jos kaipaat helppoa ja yksinkertasta palvelua, ni vanha kunnon blogger on sitä. Yllättävän hyvin toimii kaikenlaisille pohjille tehdyt blogit! :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *