Ei yhtään tunnu siltä, maanantailta nimittäin. Jotenkin ihan liian hyvä päivä ollakseen maanantai. En potenut polttariväsymystä eilistä pidempään, sillä veljeni tuli hakemaan mua tänään aamupäivällä lenkille, käytiin juoksemassa 15 kilometriä. Siinä hölkkäillessä ehti jutskailemaan kaikesta – pari viimeistä kilometriä taidettiin itseasiassa olla myös ihan vaan hiljaa. En nimittäin muista koska olisin heittänyt 10 kilometriä pidempää lenkkiä, mutta aika helpostihan tuo kuitenkin meni, olisin voinut kyllä vetää vielä sen vitosen siihen päälle tarvittaessa, vaikka jaloissa vähän tuntuikin.

Puolimaratonhan on sen 21 kilometriä, joten jos sen meinaa taas syksyllä juosta, niin tarvisi ehkä käydä vähän useammin hölköttelemässä pidempää matkaa.

Kuinka usein lenkkarit pitäis vaihtaa? Koska kesä tulee kunnolla? Miksi yhdessä juokseminen on vaan niin kivempaa? Sataako Juhannuksena vettä? Miksi loma menee niin nopeasti? Mitkä on parhaat festarit?

Maalissa. Oltiin ihan hajalla kun toisella loppui puhelimesta akku, joten tarkat speksit jäivät lenkistä selvittämättä – ja toinen urpo onnistui sammuttamaan sykemittarinsa kesken lenkin.   Lenkki meni siis ihan hukkaan, miten turhauttavaa :D

Sain Zero Pointin kompressiosukat joskus viime keväänä. Moni on kysellyt, että onks niistä mitään hyötyä? Mä ainakin itse tykkään käyttää, juoksu tuntuu ne jalassa paremmalta, vaikka eihän nyt sukat välttämättä varsinaisesti suoritukseen vaikuta.

Suihkuun ja safkaa kehiin. Ai että, miten hyvä fiilis oli jatkaa päivää – energiaa riitti vaikka muille jakaa, joten lähdettiin vielä koko perheellä metsästämään terassille kalusteita. Neljässä paikassa käytiin, nyt ainakin tiedetään mitä halutaan, kyllä etsivä löytää :P Terassi on valmis ja toivotaan, että koko setti eli grilli + ruokailuryhmä saataisiin myös paikalleen jo tällä viikolla.

Mukavaa viikkoa kaikille,

Maj

0 Comments

  1. Inkkarit 16.6.2015

    Olipas sinulla reipas päivä, tuosta vois ottaa mallia:)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *