Yksinkertaiset asut, niistä pidän eniten, aina olen pitänyt. Vähemmän on enemmän, asusteiksi minulle riittää huulipuna, kynsilakka ja yksinkertaiset korvikset. Keräsin alle muutamia yksityiskohtakuvia omista asuistani. Tein huomion, että kesällä pukeudun paljon värikkäämmin ja innostun kuoseista, jopa koruistakin. Syksyn tullen siirryin jälleen musta-harmaa-valkoinen-linjoille, kuten varmasti moni muukin? Onneksi marraskuu on jo puolessa välissä, kyllä tästä selvitään.

collegeasu2

Löytyikö näistä mitään lemppareita? 

-Maj

0 Comments

 1. e 15.11.2015

  Sulla on kyllä upea tyyli! :)

  En tiedä ootko joutunu vastaamaan tähän useastikin, mutta mistä toi nimi Maj tulee? Mää oon luullu että se on sun oikea nimi, kunnes jossain blogijutussa luki sun oikea nimi sukunimineen päivineen ja hämmästyin :D Onko Maj siis sun ”taiteilijanimi” vai käytätkö sitä ihan ”oikeassa” elämässäkin? :)

  Vastaa
  • Maj 16.11.2015

   Maj on ollut mun lempinimi siitä asti, kun olin about 3-vuotias. Kyllä mä tavallaan käytän Maj-nimeä oikeassakin elämässä, perheenjäsenet, melkein kaikki sukulaiset ja osa ystävistä käyttää sitä :)

   Vastaa
 2. Lim 16.11.2015

  Tuo musta-valko-harmaa neule on kyllä ihan lemppari. Mistähän se on?

  Vastaa
  • Maj 16.11.2015

   Moikka! Se on kuule ihan vaan Cubuksesta :)

   Vastaa
 3. Anni 16.11.2015

  N’issä on sitä Sua, mistä tykkään ja minkä takia täällä roikutaan! Tai tottakai erilaiset arjen tarinat tuo oman mausteensa, mutta sun tyyli kaikessa yksinkertaisuudessaan vaan on ihana. Mä tykkäsin kovasti noista nilkkureista, jotka onkin jouston kohdalta avonaiset. Harmi, että Suomessa on niin vähän ”seasonia” tuollaisille kengille!

  Vastaa
  • Maj 16.11.2015

   Moikka Anni! Huikeeta kuulla, että tykkäät mun tyylistä :* Asupostaukset on blogissa niitä luetuimpia, mutta silti aika vähän kommentoituja. Mä oon niin sissi, että vedän avonaisilla kengillä helposti edelleen :P

   Vastaa
 4. Maisa 17.11.2015

  Hei minkä kokoinen sulla on toi samsøen takki ja vastaako se sun mielestä normaalia kokoaan? Oon miettinyt sen tilaamista, mutta koko vähän arveluttaa.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *