Edellisessä postauksessa fiilisteltin kasvisruokaa, itseasiassa aika pitkälle vegaanista sellaista – joten jatketaanpa samoilla linjoilla vielä toisen postauksen verran.

Ollaan tultu aika pitkälle siitä kun smoothieni koostuivat pakastemansikoista ja jogurtista – tai pirtelöitähän minä taisin silloin pelkästään pyöräytellä. Lopetin maidon juomisen jo 5-vuotiaana, koska sain siitä vatsaoireita, mutta muut maitotuotteet ovat kuuluneet kyllä aina ruokavaliooni. Hiljalleen olen tietoisesti karsinut ruokavaliostani turhia maitotuotteita, en mussuta rahkaa tai jogurttia siinä määrin kuin ennen ja kahviinkin tulee lorautettua soijamaitoa. Paljon parempi fiilis jotenkin.

Tällä kertaa kaupasta lähti mukaan kaurajuoma, jota lisäilin smoothieeni, toimii. Totesin kuitenkin soijamaidon toimivan kaurajuomaa paremmin kahvissa. Täyteläisen, pehmeän makuinen herkkusmoothie syntyy heittämällä blenderiin seuraavat ainekset:

– babypinaattia
– 2 banaania
– mango
– kourallinen pähkinöitä
– kaurajuomaa
+ jääpaloja
+ loraus kookoskermaa

Banaani, kauramaito ja loraus kookoskermaa tekevät tästä kombosta samettimaisen pehmeän, menee niin välipalana kuin jälkkärinäkin.

-Maj

0 Comments

  1. Rosbe 11.12.2015

    Heippaa ! Nyt sivuan vähän aiheesta ja ajattelin kysyä tampereesta :) Muutto saattaa hyvinkin lyhyellä varotusajalla tulla eteen ja olen selannut suomi24, vauva.fi ja miljoonan muun keskustelupalstan keskusteluja läpi koskien tampereen asuinalueita. Tuttuja minulla ei siellä asu ja keskustelupalstoihin ei aina oo luottamista… Joten kysyisin sellaista että miltä asuinalueelta kannattaa alkaa katsella kun hakusessa olisi sellainen kaunis kerrostalo, voi olla vanhakin sellainen kivitalo jossa on korkea huonekorkeus, leveät ikkunalaudat ja nätit patterit? :D Ja sitä kysyisin myös että mitkä asuinalueet on kivoja?:) kiitos etukäteen jos jaksaisit kertoa vaikka blogiin ei liity! :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *