Kyllä, me saatiin Miika tänä viikonloppuna takaisin kotiin! Nopeastihan se vajaa kolmisen viikkoa meni näin jälkikäteen katsottuna. Pakko silti myöntää, että olen huojentunut, kun voi taas palata pyörittämään arkea kahden aikuisen voimin.

Koko viikonloppu on mennyt häärätessä joulujuttujen kanssa ja nyt vaikuttaa siltä, että lahjaostokset voi vetää yli to do-listalta, jes! Me saatiin myös aika kivat tuliaiset, Samppa ihastui Palomies Sami vesiskootterin ja Rebekka on touhuillut jättimäisen väritettävän julisteen kanssa. Kuvasta voittekin päätellä, että missäpäin tuo meidän iskä oli työreissussa ;)

Nyt on pakko jatkaa palata joulusiivousten ja pyykkien pariin, sillä me aloitetaan lasten kanssa joulunvietto jo tiistaina, kun saadaan Viivikin tänne, parasta <3

-Maj

0 Comments

 1. Rena 20.12.2015

  How wonderful you were at home!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. Sara. 20.12.2015

  Voin kuvitella miten ihanaa! Kyllähän sitä yksikseenkin pärjää ja sitten toinen käsipari tuntuukin aivan luksukselta. Sopiiko kysyä mitä teidän lapset saa tänä jouluna joululahjaksi?

  Vastaa
  • Maj 22.12.2015

   Tottakai sopii :) Viivin lahjaa en uskalla paljastaa, mutta tiedätkö, pienille me ei ostettu itse yhtään mitään. He uskovat vielä joulupukkiin ja tulossa on niin monta pakettia isovanhemmilta plus muutamilta muilta läheisiltä, että ei ollut mitään järkeä ostella enää mitään siihen lisäksi. Me ei myöskään hankita Miikan kanssa toisillemme ollenkaan lahjoja, ajateltiin joululomalla suunnittella kevääksi jotain lomareissua, se olis meidän kaikkien lahja <3

   Vastaa
 3. maikki 21.12.2015

  hei saitko tuollaisen LUSHin kylpypommin, vai miten sen nyt suomentaa :D ? Voisitko vilauttaa sitä jossai postauksessa enemmänkin? teillä on siis kylpyamme?

  Vastaa
 4. Lyyli 21.12.2015

  Hyvä otsikko ”se tuli kotion😁”

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *