Kutsu syömään kävi jälleen, olin aikaisemmin tällä viikolla Tampere Food Club -bloggaajaporukan kanssa katsastamassa Ruby & Fellasin uudistunutta ruokalistaa. Hämeensillan kyljessä sijaitseva Ruby & Fellas on rento irkkuhenkinen rafla, josta tilataan safkat suoraan tiskiltä. Olen pari kertaa aikaisemminkin käynyt Rubyssa burgerilla, mutta menua on kyllä sen jälkeen muokattu reilulla kädellä. 

ruby & fellasruby & fellas

Tilasimme Idan kanssa alkuruuaksi 4 euron rapsakat bataattiranskalaiset, ihan riittävä setti puolitettunakin.

ruby & fellasruby & fellas

Annoksia kierrätettiin porukan kesken, joten pääsimme maistamaan vähän kaikkea. Alkuruokalistalta löytyvä ranskalaisannos oli aika tuhtia tavaraa, ranskalaisia oli runsaasti ja niiden päälle oli kauhottu chili con carnea (kasvisversiossa linssimuhennosta) ja koko komeus oli kuorrutettu cheddarjuustolla. 

ruby & fellas yar yar

Seuraavaksi siirryttiin pääruokiin. Toiselle puolelle pöytää kannettiin Jar Jar Things – metsämarjagraavattua lohta ja piparjuuri-crèmeä. 

tampere food club bloggersruby & fellas kasvisruokakasvisruoka tampere

Mä päädyin tilamaan pitkällisten pohdintojen jälkeen Falafel-annoksen, jossa oli maissimuhennosta, soijajugurttia, paistettua lehtikaalia ja pikkelöityä retiisiä. Yllätyin kuinka paljon esillepanoon oli panostettu, sillä olen mieltänyt Rubyn aina erittäin simppeliksi hampparimestaksi. Tilaamani Falafelationship-annos oli maistuva – pientä miinusta joudun antamaan falafelin taikinamaisesta koostumuksesta, mutta hyväähän se silti oli. Kaikki kasvisannokset saa muuten pyydettäessä myös vegaanisina.

friteerattu suklaaruby & fellas jälkkäri

Jos vatsassa on vielä ruuan jälkeen tilaa, niin jälkkärilistalta löytyy uppopaistettua suklaapatukkaa jäätelön kanssa tarjoiltuna, ah miten överiä. Vaihtoehtona on Snickers, Susu tai Bounty – tai miten olisi kuitenkin vain ihan perinteinen kakkulajitelma? Ruby & Fellasista ei tarvitse ainakaan poistua nälkäisenä, huh!

-Maj

Ruby & Fellasin keittiö on auki maanantaista lauantaihin klo 17-23 ja sunnuntaisin klo 21 saakka. Pubilla on myöhäisemmät aukioloajat, tsekkaa halutessasi tarkemmat infot ja aukioloajat täältä.

0 Comments

  1. Lyyli 22.1.2016

    No huh,huh miten herkullisen näköisistä.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *