Olohuoneessamme on tapahtunut pieniä muutoksia, en ole ihan varma miten ne välittyy kuvista, mutta livenä muutoksen kyllä huomaa. Sisustuksen kuvaaminen on muuten hankalaa hommaa, ihmiset ovat enemmän minun juttuni.

Pienillä jutuilla näyttää olevan todella paljon väliä. Ihan ei mennyt meidän telkkarin seinälle laittaminenkaan nappiin, sillä johdot sisäänsä piilottava valkoinen putkentapainen on vasta matkalla meille, mutta ääh, kuvitelkaa nuo ärsyttävät johdot piiloon, jookos? Mä alan itse olla aika tyytyväinen nykyiseen olkkariin, vielä ehkä muutamia tauluja kaipaisin seinille – ja myöhemmin sitä maalia.

Eteisen kautta olohuoneeseen, tervetuloa!

IKEA, SINNERLIG, Tapiovaara, Mademoiselle

Tuolin viereen on ilmestynyt uusi valaisin, tämä Sinnerlig-valaisin oli viimeinen laatuaan Tampereen Ikeassa. Valaisimesta tulee todella kaunis, pehmeä ja tunnelmallinen valo. Tuolilla lepäilee Marimekolla päällystetty tyyny, tykkään siitäkin kovasti.

Tämä suloinen sisustuselementti vaihtaa paikkaa jatkuvasti, hän selvästi nauttii olla kuvattavana.

Telkkari on aika hallitseva tuossa seinällä, mutta ei haittaa, pääsinpä eroon siitä rumasta metallikannattimesta. Telkkaritasolla vilkuttelee puinen käsi, jonka vieressä on Iittalan tarjoiluastia ja Ikeasta ostetut uudet lasipullot, ihastuin monen muun tavoin Sinnerlig-mallistoon.

Rahiin vaihdettiin samanlaiset jalat kuin sohvassa, se näyttää nyt niin paljon sirommalta ja kauniimmalta.

IKEA, SINNERLIG, valaisin

Olkkari on mielestäni jo ihan viihtyisä :) Jos kaipaan uutta ilmettä liikuttelen pikkutavaroita ja teen uusia asetelmia. Toki myös tyynyihin on helppoa vaihtaa päälliset. Järjestys tulee varmasti olemaan tämä nykyinen aika pitkään, telkkaria kun ei enää tuosta noin vain siirrellä. Tässä tilassa ei sitäpaitsi oikein muu järjestys oikein toimisikaan ellei sitten laittaisi kalusteita kokonaan uusiksi.

Huomasitteko te mitään eroa edelliseen?

-Maj

0 Comments

 1. Henriikka 28.2.2016

  Mistä nuo rahin jalat on?:) Ihanan näköistä teillä!

  Vastaa
  • Maj 3.3.2016

   Kiitokset :) Rahi, sohva ja nojatuoli jalkoineen ovat kaikki Ikeasta :)

   Vastaa
 2. Jenni 28.2.2016

  Pakko kysyä tuosta ”tv-tasosta”, mistä se on? Ikean Bestå-mallistoa? Haluaisin kovasti samanlaisen!

  Vastaa
  • Maj 3.3.2016

   Juuri näin, Bestå-mallistoahan se on :)

   Vastaa
 3. Ella 28.2.2016

  Ihana tuo vati tuossa tasolla. Saako noita vielä jostain? :)

  Vastaa
  • Maj 3.3.2016

   Moikka Ella! Se on Iittalan Tosca-tarjoiluvati, joka on tainnut jo poistua valikoimasta.

   Vastaa
 4. Pilvi 28.2.2016

  Siis niinku mihin entiseen?
  Enemmänhän sä kuvaat itteäsi ja naisystäviäsi kuin kotia, ja vietät aikaa niiden kanssa. Lesbo ?
  Ei ole vertailukohtaa, eihän kukaan muista jotain kauan aikaa sitten kuvattuja huoneita, koska niitä ei ole mitenkään usein blogissasi.
  Kaikella ystävyydellä, ei meillä ole norsun muistia !

  Vastaa
  • Nnn 28.2.2016

   Kuka oikeasti kirjottaa noin? Tai edes ajattelee noin? Vai että ”kaikella ystävyydellä”… Kyllä ystävyys on kaukana tuollaisessa kommentissa.

   Mutta, olohuone näyttää hyvältä ja ihanan raikkaalta! Keltainen on kyllä piristävä valopilkku :)

   Vastaa
  • tintti 28.2.2016

   Uskomaton kommentti, suorastaan mykistävä. Onneksi kuitenkin lopussa tuo ”Kaikella ystävyydellä..”, muutenhan olis voinut ihan luulla, että ilkeyttäsi…

   Vastaa
  • M 28.2.2016

   Muistelin että ihan vasta on Maj tehny postauksen olohuoneesta ja löytyhän se sieltä sisustus tagin alta nopiaa, ihan tältä kuukaudelta eli tuossa ois http://www.olivialehti.fi/magicpoks/2016/02/08/28276/
   Kurkkaappa tuolta ja sitten on se uus matto postaus, joka oli olohuoneeseen hommattu ja se postaus ois tuossa http://www.olivialehti.fi/magicpoks/2016/02/18/asko-mixed/
   Sori Maj, mua alko ärsyttää tollanen ihme kitinä, joten oli pakko laittaa tää kommentti. :) Ja ihanan näkönen olohuone teillä. Onko toi tuikkukippi tuossa olkkarin pöydällä?

   Vastaa
  • Jii 29.2.2016

   En ole tainnut kommentoida vielä kertaakaan, mutta tämän kommentin näkeminen pakotti klikkaamaan kommenttilaatikon auki.

   Pilvi, on järjetöntä jättää tuollaisia kommentteja. Lopun kaikella ystävyydellä -kohta ei tee kommentista yhtään sen kivempaa. Lesboksi viittaaminen vasta naurettavaa ja tarpeetonta olikin. Jos ei muista aiemmin esiteltyä olkkaria, voi asian halutessaan tarkistaa vanhemmista postauksista. Jos ei jaksa tarkistaa, voi kommentin jättämisessä käyttää vähän sitä kuuluisaa järkeä. Tai miksei vaikka olla ihan vaan hiljaa :)

   Vastaa
   • Maj 3.3.2016

    Pilvi saikin jo aika kattavan vastauksen :) Ja ei, en ole lesbo, kiitos kysymästä!

    Vastaa
 5. Maijueveliina 28.2.2016

  Ihanan näköistä ! Tosi kodikas :) mistä tuo musta pinnatuoli muuten on?:)

  Vastaa
  • Maj 3.3.2016

   Voi kiitos, munkin mielestä olohuone alkaa olla jo ihan kodikas, pitkään se olikin kolkko ja keskeneräinen. Musta pinnatuoli Artekin valmistama Mademoiselle-nojatuoli, Finnish Design shopin valikoimista ainakin löytyy :)

   Vastaa
 6. Saana 28.2.2016

  Esim. Clasukta saa halvalla muovilistoja, joilla saatte telkkarinjohdot siististi piiloon. Lista liimataan tarralla seinään. Se on kotelo jossa on kansi. Muuten näyttää tosi kivalta. Mistä matto on? Onko se teetetty?

  Vastaa
 7. Inkku 28.2.2016

  Nätti olkkari, keltaiset tyynyt kiva väripilkku.

  Vastaa
  • Maj 3.3.2016

   Kiitokset :)

   Vastaa
 8. Emppu 28.2.2016

  Mistä tämä matto on!? Juuri tuollaista olen etsinyt!

  Vastaa
 9. Empula 1.3.2016

  Hei mistä olikaan tuo turkoosi lamppu? Tuntuu, että vastaavia oli hetki sitten vähän joka paikassa, mutta nyt kun etsin vastaavaa lamppua, en löydä millään.
  Trolli sai varmasti haluamansa kun kommentteja satelee.

  Vastaa
 10. totoro fani 7.3.2016

  on jo pitkään pitämyt kysyä mistä tuo totoro juliste on? vai oletteko itse tehneet?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *