Koiramäki on ehkäpä usemmille teistä tuttu paikka? Lyhyesti siis: Koiramäki on Särkänniemessä sijaitseva Mauri Kunnaksen kirjoihin perustuva kokonainen satumaailma, mistä löytyy kirjoistakin tuttu maatila ja suloiset rakennukset, mutta myös monenlaista muutakin touhupaikkaa, pomppulinnasta lähtien. Suosittelen etenkin pienemmille lapsille ja miksei vähän isommillekin ja tietty kaikille Koiramäki-faneille. Talvella Koiramäki on pääasiassa suljettu, lukuunottamatta muutamia tapahtumia.

Me olimme viime sunnuntaina Osuuspankin järjestämissä Hippo-hulinoissa Koiramäessä. Ohjelmassa oli piparinkoristelua, keppihevosrataa, lumipallopeliä, hippo-suunnistusta. Pikkuvieraat pääsivät myös riehumaan Drakkulan linnaan, kiertelemään Koiramäen taloissa ja nauttimaan erilaisista esityksistä. Tampereen seudun koirakerhon järjestämä koiratanssi oli kyllä hauskan näköistä, pitäisköhän alkaa Tepon kanssa treenaamaan xD

Samuel harjasi ja syötti leikkilehmät, lypsylle hän ei kuitenkaan alkanut, en kestä!

Piparinkoristelupajassa vierähti tovi jos toinenkin, Rebekka oli nimittäin aika kunnianhimoinen koristelija, tässä kuvassa ollaan vielä vaiheessa.

Toinen ehti jo vetäistä puolet piparistaan sillä välin.

Reppu selässä ja asiaan kuuluvat jalkineet jalassa, mä olin niin valmistautunut.

Miten hyvää onkaan grillattu vaahtokarkki, olin jo aivan unohtanut!

Nämä viirusilmät eivät olisi malttaneet lähteä ollenkaan kotiin.

Viime viikonlopulla taisi olla monennäköistä talvitapahtumaa tarjolla? Mekin osallistuttiin kahteen. Ihanaa kun lapsiperheille järjestetään näitä tapahtumia, vieläpä ihan ilmaisia sellaisia. Kävittekö muuten itse jossakin talviriehassa? Jos kävitte, niin missä? Ensi vuotta ajatellen olisi kiva kuulla eri vaihtoehdoista :)

-Maj

0 Comments

  1. Nina 16.2.2016

    Mekin oltiin tuolla! Ja kävi hassusti. Näin Samuelin (mutta en siinä huomannut teitä muita), mutta en heti tajunnut hänen olevan hän, ja melkein tenttasen omaa poikaani, että kuka kavereistasi tuo poika onkaan.. :D Toinen oli ihan ymmällään, ettei hän häntä tunne.. :D Sitten äidillä välähti! Mitäiskö huolestua..?

    Vastaa
  2. inkeri 16.2.2016

    Oli varmaan kiva päivä, ainakin kuvista välityy sellanen fiilis.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *