Ah, mikä miten ihana tuo kirkas kevätaurinko on ja jännittävää, miten paljon sillä on vaikutusta mielialaan. Muutenkin täällä olllaan oltu tosi hyvillä fiiliksillä ja synttäripöhinöiden jäljiltä olo on onnellinen – ja hahaa, tietty myös helpottunut, kyllä te tiedätte, mitä tarkoitan ;) Meillä on käynyt edellisen viikon aikana tosi paljon vieraita, pieniä synttärivieraita, kuin myös meidän lapsille tärkeitä aikuisia. Olipas tosi kiva nähdä kaikkia, osaa todella pitkästä aikaa! Olen otettu kun, niin paljon jengiä pääsi paikaille.

Olen kiitollinen perheistämme, sukulaisistamme, lasten ihanista kummeista, vanhoista naapureista sekä omista ystävistämme. He välittävät Rebekasta ja Samuelista, jaksavat touhuta heidän kanssaan ja ovat kiinnostuneita heidän kuulumisista. Se ei mielestäni ole mikään itsestäänselvyys, että nämä aikuiset ovat lastemme elämässä aktiivisesti mukana, vaikka tottakai sillä tavalla toivoisin asian olevan. Meillä kaikilla on omat menomme ja kiireemme, jotka jo pelkästään kuormittavat ja uuvuttavat, ettei voimia yksinkertaisesti jää enää muille jaettavaksi. Itsekin tunnen piston sydämessäni, kun ajattelen omia pohjanmaalla asustavia kummilapsiani, liian harvoin käyn katsomassa heitä.

Lähipiiriimme kuuluu keskenään tosi erilaisia ihmisiä, esimerkiksi edellisen asunnon naapureidemme, eläkkeellä olevan pariskunnan kanssa olemme säännöllisesti tekemisissä. Heillä ei ole omia lapsia, joten he ovat kertoneet viettävänsä erittäin mielellään aikaa Rebekan ja Samuelin kanssa. He vievät lapset teatteriin ja pyytävät luoksensa touhuamaan milloin mitäkin. Veljeni ja siskoni ovat myös osallistuneet alusta asti lastenhoitoon, olen jättänyt kaksi alle 3-vuotiasta hoitoon pikkuveljelleni, hän on pärjännyt aina lasteni kanssa mainiosti. Haha, ja sairaanhoitaja isosiskoni lastenhoitotaidoista ei nyt varmaan mainita, hän handalaa muksut varmaan paremmin kuin minä itse. On Sape-täti, joka saa lapset hurmioon ja on Ida, joka jaksaa vastailla jokaiseen MIKSI? -kysymykseen kärsivällisesti. Ja on iso liuta muitakin ihmisiä, joita haluaisin halata ja kiittää, olette meille tärkeitä ja niin rakkaita. Ajattelen lastemme olevan onnekaita saadessaan varttua tämän porukan keskellä.

Synttäreitä edeltävänä päivänä Samppa lähetteli puhelimellani Saaralle whatappin kautta ääniviestejä ja Rebekka kilautti puolisalaa omalla kännykällään varmistuspuhelun, että onhan kummitäti nyt varmasti tulossa – ja voisiko hän mahdollisesti ottaa kasvomaalit synttäreille mukaan, vaikka kyseessä ei olekaan kaverisynttärit. No, nehän oli tietty jo pakattu! Ensin Saara loihti siveltimet suhisten lasten kasvoille heidän toivomiaan kuvia  – ja sitten koittikin koko homman hauskin osuus: Sapen maalaminen. Pienet bodypaintaajat taikoivat Sapesta ööö…puoliksi vihreän jääprinsessan? Kuten kuvasta varmasti heti huomasittekin <3

-Maj

0 Comments

 1. Rena 17.3.2016

  I see you are really in a happy spring mood :) Today it looks like as we will also a sunny spring day here in Bavaria!

  Vastaa
 2. Väritön 17.3.2016

  Tosi ihana postaus! Tykkään muutenkin näistä sinun lapsiaiheisista postauksistasi, niitä on aina niin ilo lueskella ja katsella. <3

  Vastaa
  • Maj 21.3.2016

   No olipas todella ihana kuulla, lämmin halaus sinne <3

   Vastaa
 3. Inkkari 17.3.2016

  Ihana kun lasten elämässä on erilaisia vanhempia, jotka antavat huomiota ja rakkautta lapsille, se on tärkeää. Eilen telkusta katsoin ohjelman josta korostui
  Juuri tämä asia.

  Vastaa
 4. Laura 17.3.2016

  Saara on niin ihana! Just tänään Stockkan itseruskettavien hyllyllä epätoivon ja epätietoisuuden vallassa googlasin Saaran blogin ja itseruskettavat. Johan löytyi vastaus ongelmiini ja oikea purnukka mukaan. Onneks Saaraa voi kuunnella radiosta. Mut se vois jakaa siellä lisää kosmetiikkavinkkejä, en tiedä enää uusista trendikkäistä kosmetiikkahömpötyksistä mitään!! :D

  Vastaa
  • Maj 21.3.2016

   Sapen blogi kyllä ilahdutti monia – itsekin käyn siellä edelleen lueskelemassa postauksia ja hakemassa vinkkejä. Meidän onneksi S jätti bloginsa ”auki” vaikka se ei enää päivitykään, mutta kuka tietää, vaikka se vielä joskus heräisi uudelleen eloon :)

   Vastaa
 5. Maria 17.3.2016

  Voi sun sisko on kyllä oikeasti työssään sellainen helmi, ja todellakin taitava lasten kanssa. Toivottavasti hän saa kiitosta tekemästään työstä. Meidän pojan ollessa eräänä yönä tosi kipeänä, oli siskosi kyllä pelastava enkeli 😊

  Ihanaa kevättä teidän poppoolle ☀️

  Vastaa
  • Petra 18.3.2016

   Voi kiitos :) kyllä nyt taas jaksaa painaa töitä ja valvoa öitä ;)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *