Gugguun pop-up shop avasi ovensa asiakkaille kympiltä tänä aamuna – ja kuulemani mukaan innokaita lastenvaateshoppailijoita riitti jonoksi saakka. Lastenvaatelöytöjä pääsee toki tekemään vielä huomennakin aina klo18 asti. Mä annoin Gugguun pop-up shopille ihan oman nimen: Hatanpään Hullut päivät, haha! Olin varautunut pieneen tungokseen, mutta muutaman muuttujan takia pääsin paikalle vasta puoli tuntia ennen sulkemisaikaa ja ihan rauhassa sain kyllä katsella. Menin hakemaan Samuelille shortseja ja niitä oli onnekseni vielä juuri oikeassa koossa (104cm) ja haluamassani värissä jäljellä.

Vaatteet ovat -25% alennuksessa ja kakkoslaatu/kuvausvaatteet vielä paremmassa alessa, jopa -70%, myynnissä on myös muutamia Muuton ja Hayn kalusteita sekä kankaita. Gugguun ihanat naiset olivat laittaneet tarjolle pientä purtavaa, juustoja ja rockyroadia, nams. Lauantaina täydennetään hyllyjä jälleen, eli tavaraa pitäisi riittää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No joo, kyllähän tuolta mun ostoskassista muutakin löytyi kun ne yhdet shortsit, kuten kuvasta näkyy. Tämän kevään vaatteet ovat niin herkullisen sävyisiä, ehdottomasti yksi suosikkimallistoistani.

Gugguun pop-up shop
H U O M E N NA 14.5. klo 10-18
Hatanpään valtatie 34 E 2.krs
33100 Tampere

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *