Mua oikein hävettää, että tämä postaus tulee vasta nyt, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan? Olimme Riikan järkkäilemällä Boblesristeilyllä Miikan ja lasten kanssa jo pari viikkoa sitten. Itse asiassa, suunnattiin Turkuun jo päivä ennen risteilyä. Pitkän päivän päätteeksi illallispaikaksi valikoitui tietysti lempparini, Turun parhaita pitsoja (tai peltileipiä) tarjoileva, Pub Niska. Hennan porukka oli syömässä mukana ja päädyttiin yhdessä istuskelemaan Pure Heron säkkituoleille syömään jälkkärit. Lämmin suositus Puren maidottomalle suklaanmakuiselle jäätelölle. Oletteko turkulaiset ehtineet poiketa jo kontti-kahvilassa maistelemassa raakaherkkuja -ja jädeä? Aurinko paisteli koko illan kauniisti ja jokirannassa oli paljon jengiä hengailemassa, Turku on kyllä niin ihana kesäkaupunki.

boblesristeily20

Tässä meidän risteilyjengimme, vasemmalla Riikka, Hanne, Henna, meitsi ja Elsa. Lapsoset piipahtelivat kuvassa – ja juoksivat jo seuraavana hetkenä karkuun.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Söimme varhain ennen laivan lähtöä hotelliaamiaisen, vaikka klo 8 startanneella Viking Amorellalla olikin ensimmäiseksi ohjelmassa mitäpä muutankaan kuin aamupalaa! No, näin aamiaisen suurena ystävänä, ei haitannut yhtään. Sitä paitsi, viipyilimme pöydän ääressä herkuttelemassa pitkään, kera kahvien ja kuohuvien.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Henna ja Hennan esteettinen lautanen. Onneks mun ei tarvitse näyttää omaani :D Ville Viikinki pyörähti meidän pöydässä hauskuuttamassa lapsia ja he saivat sellaiset monikäyttöiset huivit, jotka sitten olivatkin koko matkan yhdellä jos toisella lapsella kiedottuna mitä mielikuvituksellisin tavoin pään ympärille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rebeliä ensin vähän jännitti isommat tytöt, mutta oli ikionnellinen kun Riikan tyttö, Liisa, ja kaverit otti hänet leikkeihinsä mukaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAHuivi bongattu x3?
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meillä oli myös Bobles & Lego -leikkihetki, jossa lapset saivat ohjatusti temppuilla Boblesien kanssa. Saimme myös opastusta ja vinkkejä, mihin kaikkiin eri tarkoituksiin Bobleseja voi käyttää. Meidän Boblesit ovat tällä hetkellä takapihalla, ne toimittavat jakkaran virkaa, tai ovat mukana leikeissä ja välillä niistä tehdään temppuratoja. Boblesit kestävät myös vettä, joten ne voi halutessaan ottaa vaikka pesutiloihin mukaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihastuin oitis näihin Riikan Italiasta hankittuihin söpöihin puhelimenkuoriin, miten kivat!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lapsilla oli ihan mielettömän hauskaa keskenään, mutta sen verran hektinen ja riehaisa meidän 24 tunnin risteilymme oli, että aamulla jokaisella mammalla oli haukotuksissa pitelemistä, huh!

10 Comments

 1. Sofia 27.6.2016

  Ihana elämäniloinen postaus! Pakko kysäistä, että mistä tuo sinun herkkä vaaleanpunainen hameesi on? Ihastuin!

  Vastaa
  • Maj 28.6.2016

   Moikka Sofia! Se on jo 4 vuotta vanha, ostettu Mangosta aikoinaan :)

   Vastaa
 2. Riikka 28.6.2016

  Kiitos vielä ja kivaa viikkoa.

  Vastaa
  • Maj 28.6.2016

   No kiitos itsellesi, oli kivaa! :*

   Vastaa
 3. Nude 28.6.2016

  Minä taas on bongannut nuo sinun ihanat mustat sandaalit(kyselin jo Stellan blogissa et minkä merkin kengät ne on kun luulin et ne oli Stellan sandaalit :)…)

  Vastaa
  • Maj 28.6.2016

   Hei ihana! Haha, mun ruttuset jalathan ne siellä! Sandaalit on Samsoe & Samsoen, ostin Tampereelta, Inchistä <3

   Vastaa
 4. Ensihoitajatar 28.6.2016

  Ah, onko kaappiisi muuttanut uusi laukku asukki? Lv:kö?

  Vastaa
 5. Kati 3.7.2016

  Oii vitsi mistä poikasi suloinen t-paita on hankittu ? 😊

  Vastaa
  • Maj 3.7.2016

   Moi Kati! Se on Benettonilta, Stockalta ostin :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *