Voihan kesä, mansikat ja Mellit. Mistäs mä aloittaisin? Pari vuotta sitten uskoin, että Samuelille tuli mansikkakuume, tosin kaikki muut taisivat vähän hymähdellä mun diagnoosilleni, lääketiede ei tunne kyseistä tautia nimittäin. Se oli alkukesää, poika söi innokkaana kulhon mansikoita ja myöhemmin illalla hänelle nousi korkea kuume, ilman mitää muita oireita. Käväistiin lääkärissäkin, mutta kuume meni ohi nopeasti. Kerroin lapsille eilen illalla tästä tapauksesta, kun Rebekka ahmi mansikoita.

Puolen yön jälkeen meidän sänkyymme kipitti tulikuuma tyttö, silmät lautasen kokoisena hän selitti, että nyt se tuli: MANSIKKAKUUME! Ja jälleen tämä mystinen kuume oli hävinnyt aamuun mennessä, eikä mitään muita oireita tullut. No, mutta ihan selvä juttuhan tämä on, sanoo meikä, ansioitunut kotitohtori :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ei makeaa mahantäydeltä, eikä etenkään ekoja mansikoita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja sitten muutama sana näistä lasten päällä olevista Melli EcoDesignin vaatteista, jotka me ollaan saatu testiin. Mä luulen, että monella ekologiset lastenvaatteet jäävät hankkimatta kolmesta syystä a) ne ovat hintavia b) hankalasti saatavia c) eivät miellytä omaa silmää, eikö totta?

Mellin pehmoisat vaatteet on valmistettu luomupuuvillasta ja niitä voi shoppailla helposti verkkokaupasta suoraan kotiin. Omasta mielestä etenkin malliston mustat vaatteet ovat tyylikkäitä ja hintakin on kohtuullinen, etenkin kun pitää mielessä, että nämä vaatteet suunnitellaan ja tehdään alusta loppuun Suomessa, kangas ja painatukset myös. Samuelin huppari ja Rebekan mekko maksavat kumpainenkin 39,90, ei paha?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En mä vaan meinaa kestää tän kaverin hurmauskiehkuroita, mamman sydän sulaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Niin ja sit kesästä vielä. Elän jokaista kesäpäivää ihan kuin se olisi viimeinen. Ihan oikeasti, elämä siirtyy lämpiminä päivinä kokonaan ulos ja hyvä niin. Tykkäsin näistä kuvista niin paljon, että en osannut valita vain paria vaan laitoin melkein kaikki, eipä se kai haittaa? Toivottavasti suihkunraikkaat hiukset, metsä ja suihkunraikkaat lapsoset tuoksuivat sinne asti <3

-Maj

6 Comments

 1. Inkkari 8.6.2016

  Söpöliinejä!

  Vastaa
 2. Aikku 9.6.2016

  Mitä tarkoittaa ilmaus ”vaatteet on saatu testiin?”. Palautuvatko vaatteet lapsiltanne testin jälkeen takaisin valmistajalle käyttökokemusten kera? Saammeko jossain vaiheessa lukea testin sujumisesta? Millaisia ominaisuuksia vaatteista on tarkoitus testata?

  Vastaa
 3. Milla 9.6.2016

  Ihania kuvia ja lapsia ❤ mää uskon mansikkakuumeeseen!!

  Vastaa
 4. veerala 9.6.2016

  Mulla on ollut lapsena kerran mansikkakuume! Käytiin poimimassa mansikoita pakkaseen ja tietysti niitä tuli naposteltua koko se keruuaika.. ja ehkä vähän sen jälkeenkin. Kuume nousi illasta, jäi muurikkaletut syömättä kun makasin sohvalla kuumeessa. Sen koommin en ole mansikkakuumetta potenut vaikka saatan syödä yhdeltä istumalta litran…

  Vastaa
 5. RIIKKA 10.6.2016

  Mulle nousi mansikkakuume joskus pari vuotta sitten ja ihan siis aikuisiällä! Oli kyllä kumma juttu, mutta kyllä se ihan tosihomma on – sanoi lääketiede mitä tahansa haha!

  Vastaa
  • Maj 12.6.2016

   No siis pakkohan sen on olla totta!!! :D <3

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *