Majanrakennuksen ja pyöräilyn lisäksi 4-vuotiaan poikani lempipuuhaa on kaikki autoihin liittyvä touhuaminen. Isäni pakettiauton kyydissä hän voisi istuskella tuntitolkulla ja muistelen, että 2-vuotiaan kanssa oltiin joskus vaan ihan vaan parkkeeratussa pakettiautossa, koska hän halusi olla kuskina. Samuelin viikonlopun kohokohtia taisi olla autonpesu, tomerana hän kävi tiskiharjan kanssa läpi vanteita, hankasi rätillä, kuivasi ja lopuksi levitti vahaa auton pintaan. Illalla autot kiilsivät, kuin koppakuoriaiset konsanaan. Okei, painepesuri on kyllä munkin mielestä aika siisti juttu, haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mummolassa meillä oli aikaa. Syötiin lettuja yömyöhään ja nukuttiin teltassa. Pestiin autoja ja mattoja. Ajeltiin katsomaan mun mummolaa. Kuunneltiin äidin tarinoita siitä, millaista oli ennenvanhaan seitsemänhenkisen perheen arki maalla. Sellaisia ihan tavallisia juttuja. Mä toivon, että lapsille jää Ylivieskan mummolareissusta kivoja muistoja <3

-Maj

3 Comments

 1. Sanna 21.7.2016

  Ihana Samuel <3 Uskon, että juuri tuollaisista hetkistä muodostuu noita huippuja muistoja mummolasta ja lapsuudesta. Mulla itselläkin mielessä just arjen pienet hetket, kun ollaan yhdessä tehty.

  Vastaa
 2. pia/aurinkokujalla 21.7.2016

  Voi kuvitella että on pikkupojan lempipuuhaa toi autonpesu.
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

  Vastaa
 3. mummu 21.7.2016

  Toivottavasti jää! Mummu nauttii vielä pitkän aikaa Sampan ja Reben jutuista:)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *