Säihkyvä hame ja pehmoinen neule ovat loistava pari, turvallisen arkinen neule tasapainottaa alaosan paljetti – tai glitterloistoa, eli kaksi eri maalimasta kotoisin olevaa vaatetta voi ihan hyvin parittaa keskenään. Parasta on, että yhdistelemällä saa siis kätsysti juhlavammat alaosat käyttöön myös arkena. Tennarit vielä jalkaan, niin kokonaisuus ei todellakaan ole liian pröystäilevä, vaan just sopivan mielenkiintoinen, ainakin mun mielestä.

Itseasiassa omasta vaatekaapistani löytyy tarpeeseeni nähden aika monta vähän eri tavoin kimaltavaa hametta, jotka pitäisi vaan pukea päälle useammin. Liian usein valitsen vain jonkun paljon käyttämäni, tavallisen tylsän yhdistelmän, koska en vaan jaksa miettiä. Ystäväni sanoo, että jokaiseen arkipäivään on ihana ujutta pala juhlan tuntua, ihan vaikka juomalla mehua upeimmista laseista ja kattamalla pöydän kauniisti. Tai sit pukemalla just upeimman hameen päälle lähikauppaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lenkkareiden sijaan olisin voinut heittää jalkaani rouheat bootsit, mutta sellaisia en omista! Ostolistalle siis ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paita – Selected Femme
Hame – Mango
Laukku –  LV
Tennarit – Reebok

Säihkyvää viikonloppua,
Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *