Meillä on takana niin ihana, ystäväpainotteinen viikonloppu! Mä en tiedä mitä tekisin ilman ystäviäni, olen saanut ympärilleni niin huikeita naisia, että parempaa en voisi toivoa. Henna saapui Turusta Tammerfesteilemään jo torstaina, vein tytöt perjantaina Maka Sushiin lounaalle. Lauantaina Saara ja Teemu tulivat moikkaamaan lapsia, saimme Sapelta btw loistavia vinkkejä Pokemon Go -peliin, oletteko koukussa? Emmi tuli iltapäivällä hakemaan lapset yökylään, KYLLÄ hän itse ehdotti sitä?! :D Suvi tupsahteli meille vielä sutimaan nassuansa, ennen kuin jatkettiin yhdessä tyttöjen Tammerfest-etkoille Even luokse!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään Emmin upottava sohva kutsui väsynyttä Tammerfesteilijää, lapsista oli pidetty hyvää huolta (hiuksetkin letitetty niin söpösti) ja mäkin sain sipsikulhon siihen sohvan viereen, ai että! Mielelläni otan ystävieni lapsia yökyläilemään, seuraavat yön-yli treffit onkin jos sovittuna. Samassa elämäntilanteessa oleva ystävä on kieltämättä kultaakin kalliimpi. On se vaan tärkeää päästä jakamaan arjen onnistumiset ja ärsytykset sellaisen tyypin kanssa joka tasan ymmärtää tilanteesi. Emmin tytöillä (3- ja 5-vuotiaat) on aikalailla sama ikäero kuin meidänkin lapsilla, joten siellä tullaan aina vuosi perässä, samat kuviot.

Ystävää auttaa lastenhoidossakin mielellään, etenkin meidän lapset ovat tunteneet vauvoista saakka, joten vaikkapa yökyläily ei jännitä tutussa paikassa. Se on muuten iso apu se, sillä kaikilla ei ole mummola-korttia välttämättä käytettävissä ja ei varmasti kenellekään pienten lasten vanhemmille kahdestaan vietetty aika pahitteeksi ole.

Ensi viikosta on tulossa huippu, me lasten kanssa ajateltiin ottaa ilo irti helteistä – parhaassa seurassa tietenkin ;)

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *