Tällä viikolla on tapahtunut paljon. Ylivieskan reissu, Elle Style Awards -gaala ja I love me -messut mahtuivat kaikki samalle viikolle. Olen ollut vain yhden yön kotona, alkuviikosta majailin vanhempieni luona ja loppuviikosta pujahdin hotellin muhkean sängyn viileiden lakanoiden väliin. Olen tällä viikolla päässyt valmiiseen ruokapöytään ihan hävettävän monta kertaa. Muina naisina olen vain pyyhältänyt paikasta toiseen, sen enempää miettimättä. Tämä on ollut kaiken kaikkiaan aika eksoottinen viikko, verrattuna normaaliin arkeeni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAAstetta eksoottisempi oli tämä kylpynikin, ai että. Radisson Blue Plaza -hotellin huoneestani löytyi kylpyamme ja sain vihdoinkin käytettyä edellisestä puolimaratonista asti jemmaamani kylpypommin. Hetkessä kylpyvesi muuttui hyväntuoksuiseksi, vaaleanpunaiseksi ja pommin sisältä lehahti parvi pieniä vaaleanpunaisia sydämiä. Alunperin ajattelin tosiaan palkita itseni tällä vaaleanpunaisella kykpyhetkellä sen elokuisen juoksun jälkeen, mutta silloin vointini romahti, eikä hotskuhuoneessani ollut edes kylpyammetta. Lupasin ostaa lapsillekin omat pommit, heti kun ehdin seuraavan kerran piipahtamaan Helsingin Lushiin.

En näissä loppuviikon tohinoissani ole juuri konetta avannut, messujen jälkeen olo on ollut kaikkensa antanut. Messupäivät ovat niin antoisia, vaikkakin toisaalta tietysti myös vähän raskaita. Tuolla luonnoksissa odottelee juttuja lasten halloween-asuista ja uusin Mammatyylit-blogin postaus on viimeistelyä varten valmiina, mutta huomiseen ne menee. Olen vielä luvannut nimittäin pelata seuraavaksi  yhden pelin Unoa, siitä ei tingitä. Ei varmaan tarvitse erikseen mainita, että nyt on aika ihana olla kotona?

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *