Hoitamattomat kotihommat ovat olleet meillä tämän kuluvan viikon teemana. Maanantai-iltana olimme koko porukalla ostamassa lapsille puuttuvia talvivarusteita, talvi tietenkin yllätti, ihan kuten viime vuonnakin. Hiki valui noroina selkääni pitkin kun sovittelimme Soreleita (kiitos suosituksista) eskarilaiselle. Paljon piti kaikenlaista muutakin talvikenkien lisäksi saada, kuten vaikka farkut ja Minni Hiiri -paita. Talvivarusteet vievät paljon tilaa eteisen kaapeissa, joten samalla olen parhaani mukaan pessyt välikausitakkeja ja kenkiä ym., ja kiikuttanut niitä pois alta. Tein myös uusien hankintojen innoittamana ratsiaa lasten vaatekaappeihin, sieltä lähti taas säkillinen liian pieniä vaatteita ja sitten tietenkin innostuin varaamaan kirpparipöydän.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Takapihaa laitettiin aikalailla näin viime hetkellä talvikuntoon. Laventelit olivat päässeet jäätymään purnukoihin, voi apua. Olen pessyt Samuelin pikku-ukkeleita lavuaarissa ja Miika on järjestellyt varastoon lisää tilaa. Kaikki kamat eivät meinanneet mahtua pieneen koppiin, joten toimitin kaksi lapsille pieneksi jäänyttä pyörää ystävän kotiovelle. Jos jollain on tarvetta pyörään laitettavalle turvaistuimelle tai auton turvaistumelle, niin huutakaa hep! Ei niin kiirusta kuitenkaan ole ollut, etteivät lapset olisi ehtineet myös leikkiä ulkona ja käytiinhän me kirjastoautossakin pyörähtämässä.

Eilen riennettiin salille, voimisteluun, postiin ja tehtiin viikon ruokaostokset. Ihan vain, että tänään illalla saadaan olla ja löhötä, kenelläkään ei ole mitään harrastusta tai muutakaan ohjelmaa. Suunnitelmissa on palapelejä, piirrettyjä ja ehkä vähän maistellaan niitä kaupasta hartaudella valittuja herkkuja.

Sunnuntainahan on isänpäivä, lahja on omaksikin yllätyksekseni hankittuna (ja jo paketoitukin!) – ja mulla on aika kunnianhimoiset suunnitelmat kakun suhteen, saapa nähdä miten käy. Mitä te meinaatte puuhailla viikonloppuna ja onko sunnuntaille suuria suunnitelmia?

-Maj

10 Comments

 1. Es' 11.11.2016

  Moi!
  Mistä olohuoneen valkoiset verhot ovat? :)
  Kiitti jo etukäteen vastauksesta!

  Vastaa
  • Maj 14.11.2016

   No helou! Nämä meidän verhot on teetetty sellaisesta vähän vahvemmasta valkoisesta kankaasta :) Samasta kankaasta tuli verhot niin olkkariin, keittiöön kuin makkariinkin ”:)

   Vastaa
 2. Liisa 12.11.2016

  Heippa! Minkälainen turvaistuin teillä on jäämässä ylimääräiseksi?

  Vastaa
  • Maj 14.11.2016

   Moro Liisa! Sellainen, mihin Britaxin istuin, joka ostettiin Samuelille uutena, hän siirtyi kaukalosta suoraan siihen. Laita meiliä, niin voin laittaa kuvan, jos kiinnostaa vielä!

   Vastaa
 3. Heli 12.11.2016

  Hep pyörän turvaistuimelle jos passeli malli!

  Vastaa
 4. Mari 12.11.2016

  Mistä teidän keittiön pöytä on? :) haaveilen meille uudesta, ja tuossa näyttäisi olevan sopivan sirottele jalat..

  Vastaa
  • Maj 14.11.2016

   Moi Mari! Sehän on Ikeasta, Bjursta-niminen pöytä :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *