*Yhteistyössä K-Ruoka

Seikkailin yhtenä iltana K-citymarketin uudistuneella kosmetiikkaosastolla tutkiskelemassa tarjontaa. Marketeissa ei ole varsinaista palvelua osastolla (toki apua saa pyytäessä), joten se varmasti vaikuttaa myös hintaankin. Jos tiedät, mitä olet hakemassa, niin suosittelen tsekkaamaan kauppareissulla myös kosmetiikkaosaston. Olen itse aina tykännyt tutkia tuotteita isoissa marketeissa ulkomailla ja toki täällä kotimaassakin. K-citymarketin siisteiltä hyllyiltä löytyi tosi kattavasti kotimaisen Lumenen tuotteita ja hämmästyin huomatessani, että vakkarimeikkivoiteeni oli tarjouksessa yli puolta (kyllä!!) edullisempaan hintaan mitä olen siitä aikaisemmin maksanut. Luonnonkosmetiikka on nyt kovassa nosteessa ja hienoa, että luonnollisiakin tuotteita saa napattua matkaansa kätevästi marketista, bongasin ainakin Laveraa sekä Urtekramin lompakkoystävällisiä tuotteita.

 

Varmasti siellä nyt joku saattaa miettiä, että mikä se vakkarimeikkivoiteeni sitten oikein on? Olen käyttänyt jo pidempään Lumenen Blur-meikkivoidetta, johon olen nyt yhdistänyt Instat Illuminizer valopisaroita. Näistä kahdesta teen siis sopivan kevyen miksauksen, joka kestää iholla, mutta ei ole liian pakkelimainen. Cittarissa on Lumenelta tosi kattava valikoima niin meikkejä kuin ihonhoitotuotteitakin. Olen hankkinut muutamia Lumenen tuotteita joululahjaksikin, siskolle nyt ainakin. Suosittelen lämpimästi tsekkaamaan Lumenen uudistuneet tuotteet, varmasti ainakin uudesta Invisible Illumination -sarjasta löytyy aika ihania lahjaidiksiä ystäville.

Tiesittekö, että Kardashian Beauty -meikkisarjan tuotteita saa ostettua yksinoikeudella vain Citymarketeista? Hipelsin Lip Plumbing Shimmer gloss -huulikiiltoja tovin, tuota Revved Up -kiiltoa pidin jo kädessäni, mutta toistaiseksi jätin vielä kauppaan, onko kenelläkään kokemusta näistä Kardashianin sisarusten luotsaamista tuotteista? Katselin myös Kylie Jennerin kynsilakkakokoelmia, kun mietiskelin kummitytön lahjaa. Hän ja meidän Viivi ovat tottuneet saamaan multa usein kosmetiikkalahjoja, mutta ajattelin ennen ostamista vielä kysäistä, onko tytöillä uusille tuotteille tarvetta.

Meillä kotona kuluu valtavasti shampoota, eräs pitkätukkainen tyyppi on aina mun purkeilla varkailla, joten ostin hänelle oman miehekkään shampoon Tigiltä. Ajattelin yhdistää tämän parturilahjakorttiin, sillä taidan itse olla vastuussa meidän molempien kuontaloista, jos en varaa miehelleni aikaa, niin tukka saa kasvaa ja kuten ehkä olette huomanneetkin, sehän myös kasvaa.

The Body Shopin suihkugeeleistä tulee aina niin joulufiilis, pienestä asti olen tykännyt näiden aika voimakkaistakin tuoksuista. Toisen pidän kyllä itselläni, mutta toisen käärin pakettiin, enkä voi paljastaa kenelle ;)

Urtekramin Aloe Vera -tuotteet ajattelin antaa tädilleni, joka pitää käytännöllisistä ja luonnonmukaisista tuotteista. Nämä kuvan tuotteet ovat kaikki 100% luonnollisia, ja purkkien kyljessä komeilee myös merkintä sertifikaatista.

Käykäähän tutustumassa K-citymarketin uudistuneen kosmetiikkaosaston tarjontaan, sieltähän löytyy vaikka mitä. Kannattaa pitää myös mielessä, että laadusta ei tarvitse aina maksaa maltaita. Monien tuotteiden laadussa ei ole mitään eroa, vaikka hinnassa onkin. Kurkkaa ainakin kynsilakat, hiustuotteet, ripsarit ja rajausvärit – niin ja ne Lumenen tuotteet erityisesti. Olisin voinut jatkaa kosmetiikan tutkimista Cittarissa vaikka kuinka kauan, mutta muu perhe tuli hoputtamaan. Ehdin kuitenkin napata itsellenikin vielä sen teidän vinkkaman Mavalan pikakuivattajan, testailut siis alkakoon. Pohdiskelin myös niitä pehmeitä palleron näköisiä paplareita, osaatteko kertoa toimivatko ne?

-Maj

3 Comments

 1. inkkari 12.12.2016

  Lumenella on tosi hyvä hinta/laatu suhde!

  Vastaa
 2. Anna 12.12.2016

  Ei pidä paikkansa että Kardashian beauty tuotteet yksinoikeudella Citymarketista, tai ainakin vanhaa tietoa? Kävin meinaan eilen Prismassa ja sieltä löytyi myös kardashianin puutwria ja huulikiiltoa sun muuta.

  Vastaa
 3. Lilia 13.12.2016

  Siis onnko the body shopin tuotteita cittarissa?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *