Samuel alkaa kirimään kaksi vuotta vanhempaa siskoaan kiinni niin pituudessa, kuin räpylän koossakin. Samat käsineet ja pipot ovat menneet jo pitkään, itseasiassa Samuelilla on paljon isompi pää. Toki Rebekka on vielä huomattavasti pidempi, kuten kuvasta näkyy – ja siinä on puolensa, voin kierrättää osan vaatteista isommalta pienemmälle. Mulla ja veljelläni on ikäeroa kolme vuotta ja muistan vieläkin miten oudolta tuntui, kun hän kasvoi ohitseni. Huomasin harmikseni jääväni tappeluissa alakynteen, mutta siis ihan hyvä näin.

Nämä tyypit olivat ihan innoissaan lähdössä bussilla keskustaan hoitelemaan asioita. He kävivät ihan ensimmäistä kertaa pankissakin ja se oli jännittävää! Otettiin säästöpossukin matkaan, että he näkivät kuinka se tyhjennetään. Pankkivirkailija oli niin ihana, hän selitti, miten rahat siirtyvät tilille ja vastaili lasten kysymyksiin. Saatiin hoidettua kaikki asiat, lounastettiin ja napattiin vielä smoothiet jälkkäriksi.

”Nysse tuli!!!”

Rebekka
Pipo – Gugguu *giveaway
Käsineet – Kivat
Huppari – Gugguu *giveaway
Takki – Zara
Farkut – H&M
Kengät – Melania

Samuel
Pipo – ei merkkiä
Huivi – Weekday
Takki  ja huppari – Gugguu *giveaway
Farkut – Zara
Kengät – UGG

Samuelilla oli kunnon kerros vaatteita ja mun villahuivi kiedottuna kaulan ympärille, sillä hän on ollut vähän flunssainen ja aattona oli kuumettakin. Sairastelun takia päätettiin vaihtaa Leo’s Leikkimaa -suunnittelmat leffateatteriin. Mennään yhdessä veljeni kanssa katselemaan The Sing, oletteko nähneet sitä? No, jokatapauksessa sinne siis huomenna!

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *