Analysointi ja kaikenlainen spekulointi (etenkin jälkikäteen) on ihan parasta – ei sitten laisinkaan turhaa, sanon minä. Olette kertoneet, että tyyliasiat kiinnostavat, niin lasten kuin minunkin, joten täältä taas pesee! Keräsin kollaaseihin viime vuonna kuvaamiani lasten asuja, osa on kuvista on otettu  blogin asupostauksista, osan nappasin muista arkistoista.

Lapset kasvavat niin vahdilla, vaatteita joutuu laittamaan koko ajan kiertoon, mutta joissain vaatteissa, etenkin talvitakeissa on ollut sen verran kasvunvaraa, että ne ovat menneet ennätyksellisesti jopa kaksi talvea putkeen. Meillä siirtyy vaatteita jonkin verran Rebekalta Samuelille. Mutta loppujen lopuksi aika vähän, ehkä enemmän vaatteita on tullut jopa Viiviltä Rebelle, vaikka heillä onkin huikeat 8 vuotta ikäeroa.

TALVIasut_talviTalvella asuja tulee kuvattua huomattavasti vähemmän, osaksi valon puutteen takia, osaksi varmasti siksi, että itseäni ei kertakaikkiaan inspiroi talvivaatteet. Asukuvissa on pakosti esillä aina ne samat jutut, sillä harvemmin tulee kuvattua sisällä. Näistä viime vuoden talvitakeista on käytössä edelleen kaikki, paitsi Samuelin sininen Mini Rodini. Tosin Rebellä alkaa jo tehdä vähän tiukkaa hihoista koko 122/128 cm kanssa, mutta eipä enää kauaa tarvitse sinnitellä! Lindexin kamppiksen kautta saadut bomber-takit olivat silkkaa rakkautta ensi silmäyksellä ja kyllä niitä on käytettykin.

KEVÄTasut_kevätKeväällä alan aina siivota kaappeja – ja innostun taas vaatteista vähän enemmän. Gugguun viime kevään mallisto oli erityisen onnistunut, rakastuin oikopäätä raikkaaseeen sitruunankeltaiseen sekä herkulliseen persikan sävyyn. Kuten kuvista näkyy, pastellisävyt, college ja bomberit (uutuutena) olivat meillä se juttu. Uudet tennarit ovat varma keväänmerkki, eikö vain?

KESÄ
asut_kesäJa sitten kesä, ai että, rakastan lasten kesävaatteita – ja niitä tuleekin hankittua varmaan eniten kaikista vaatteista. Tykkään molemmilla lapsilla huolettomasta valkoisen t-paidan ja farkkushortsien yhdistelmästä todella paljon, mutta toisaalta puen lapsille mielelläni myös värikkäitä vaatteita, kunhan sävyt ovat raikkaita. Samuelille sopii tosi hyvin Gugguun shortsimalli ja hänellä oli niitä ainakin mustat, keltaiset ja turkoosit. Sampan tavaramerkki on lippis, joita hänellä on useampia, kuten aurinkolasejakin. Rebellä oli muutamia ihania hellemekkoja, jotka jäivät kolean kesän takia ihan liian vähälle käytölle. Tytöllä taisi olla myös ainakin neljä eri uima-asua viime kesänä, hupsista!

LOMAasut_lomaLoma-asut ovat käytännössä = kesäasut, mutta laitoin näitä vielä erikseen. Yksi suosikeistani tässä kollaasissa ovat nuo asut, joissa Papun straw-kuosi on yhdistettynä keltaiseen. Rebekka halusi helteellä pukea uikkarin kanssa vain shortsit tai hameen, ilman toppia. Alimmaisessa kuvassa hän on todellakin miettinyt vaatetustaan, reissun käytetyin asu taisi olla Molon papukaija-uikkari, jonka alaosana oli Gugguun hame tai jotkut shortsit. Ai vitsit mua inspiroi nämä kesäiset kuvat!

SYKSYasut_syksyViime syksynä olin vähän hukassa eskarilaisen vaatevalintojen kanssa, osa tuntui niin lapsellisilta, mutta en toisaalta halunnut mitään esi-teinin vaatteitakaan tytölle. Kesän jälkeen värit vaatteissa alkaa yleensä tummumaan, ei enää valkoista ja vaaleaa farkkua.

TALVIasut_talvi2Näitä kuvia onkin näkynyt ihan vasta blogissa. Rebe on mennyt samoilla takeilla, mitä viime vuonna, kuten jo kerroinkin. En ole hankkinut lapsille pitkään aikaan mitään uutta, paitsi muutamia ihan pakollisia juttuja vain. Sampalla on ollut kovassa käytössä Gugguun sininen toppatakki ja Reiman mustat toppahousut, ainoat uudet tulokkaat talvivaaterintamalla.

Inspiroiko teitä pukeutumisessa joku tietty vuodenaika muita enemmän? Löytyikö näistä kuvista mitään asusuosikkeja?
-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *