Meidän ei pitänyt ostaa mitään joululahjoja Miikan kanssa toisillemme. Kumpikin osaltamme lintsattiin sopimuksesta, Miika sai Bosen kaiuttimen ja puolestani sain kaikkea kivaa pientä uuteen työhuoneeseeni.

Yhdestä (painavasta!) paketistani paljastui ihanat ja todella monikäyttöiset BoConceptin marmorikulhot, kurkkaa muuten täältä merkin kauniita pientuotteita. Marmoria on jo muutaman vuoden näkynyt sisustuksessa monessa muodossa, se taitaa olla trendikästä, kuten betonikin? Marmori on sisustusmateriaalina ylellinen, mutta käsittääkseni ei mikään helppohoitoisin, sillä se on huokoinen (imee itseensä nesteitä) ja helposti naarmuuntuva. Eikä varmasti mikään ihan edullisin valinta vaikkapa kylppäriin, mutta mielestäni kuitenkin materiaalina niin kaunis.

marmoriastiat1
marmoriastiat2

Kulhoissa voi säilyttää pikkutavaraa tai niihin voi laittaa tarjolle jotain pientä. Kesällä kulhot voi kätsysti viilentää pakkasessa ja asettaa niihin tarjolle vaikka jotain helposti sulavaa, ensimmäinen tässä mielessäni on mikäs muukaan kuin a) suklaa tai b) hopeiset Lakridsit.

marmoriastiat4

Marmoriastiat olivat kyllä yllättävä, mutta ihana lahja. Aloin heti miettimään marmoritarjottimen hankkimista, osaisitteko kertoa mistä löytyisi kiva? Seuraavaksi sitten marmoria meidän alakerran vessaan, joka huutaisi pientä pintaremonttia…

-Maj

2 Comments

  1. Anna 8.1.2017

    Granitista löytyi oma marmorinen tarjotin keittiöön.

    Vastaa
  2. Ida 8.1.2017

    Voi eiii miten kiva lahja Miikalta!!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *