Porhalsin eilen kiireessä matkaan hoitamaan asioita ja näkemään synttärityttöä, täältä siis pikasesti puettua arkiasua pukkaa. Onneksi ehdin treffata Idan, ennen kuin hän lähti takaisin Helsinkiin. Peruuntuneet synttärijuhlimiset harmittivat, mutta kotoisa kahvila, lämmintä juomaa ja yhteinen juttutuokio kuitenkin vähän korjasivat vahinkoa, paitsi että…

Tänään hymy hyytyi, sillä olin unohtanut toiset tärkeät synttärit, joita eilen juhlittiin. Vitsi miten pahalta tuntui, kun tajusin totaalisesti missanneeni kemut. Juuri kuin sain fiksailtua yhden asian, niin… No, eiköhän tässä taas jotain keksitä.

happyface1Ja pikkupakkasella asukuvia ottaessa voin hymyillä tähän tapaan vain silloin, kun kameran takana on lempparityyppini <3

happyface2
happyface3

***
Huppari – H&M
Takki – Lindex
Farkut – Gina Tricot
Tennarit – Jim Rickey
Käsineet ja kassi – H&M

happyface4Lindexin tekoturkki on käytössäni nyt toista talvea, se on jotenkin juuri sopivan härski. Korkojen kanssa turkki on ehkä vähän liikaa, mutta lenkkareiden ja hei, etenkin harmaiden pikkusukkien kanssa justiinsa sopivasti ;)

Usein kuvissa muuten näytän jotenkin tosi haikealta ja sellaiselta, vakavalta. Harvoin mua sellaisena näkee, veikkaan ystävienkin tunnistavan paremmin tämän vähän rempseämmän tyypin, joka on näissä kuvissa.

-Maj

5 Comments

 1. Sara // housefive 17.1.2017

  Vihdoin löysin tänne sun uudelle alustalle! Luinkin heti kaikki postaukset kerralla :) Söpöt vaaleanpunaiset lenkkarit. Mäkin olen kaivannut jotain pientä vaaleanpunaista juttua nyt kevään vaatteisiin, mutta en oikein tiedä mitä. Kengät varmaan saisin harmaaksi ihan nanosekunnissa :D Huivi ehkäpä sitten :)

  Niin ja ihana. Iloisia kuvia, näitä lisää ❤️

  Vastaa
  • Maj 18.1.2017

   Moikka Sara! Munkin kengät on vähän harmahtavat jo, mutta puhdistusainetta vaan sitten kehiin kun alkaa näyttää siltä! Vaaleanpunainen taitaa muuten olla tämän kevään juttu <3

   Vastaa
   • Sara. 25.1.2017

    Ostin puuterin pinkin lompakon ;)

    Vastaa
 2. Loviisa 18.1.2017

  Hei! Voisitko laitta vaikka linkin että mikä h&m:n huppari tämä tarkkaanottaen on? Nuo pienet palaset mitä siitä näissä kuvissa näkyy vakuuttivat minut mutta nyt en keksi että mikä noista vaaleanpunaisista huppareista se tuolla h&m:n nettisivuilla on😄

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *