Superhyvää uutta vuotta tyypit ja tervetuloa tänne uuteen osoitteeseen. On kyllä kieltämättä tosi jännää kirjoittaa vuoden ensimmäistä postausta ja vielä ihan uudessa paikassa. Aloitan kirjaimellisesti puhtaalta pöydältä – tai ainakin puhtaalta pohjalta jos ei muuta, vitsit!

Tätä blogialustaa varmasti vielä fiksaillaan pariinkin otteeseen, ulkoasussa on luvassa pieniä muutoksia, mutta tässä tämä nyt olisi, mitä sanotte? Teidän mielipiteenne on todella tärkeitä, olisi mahtavaa saada jotain palautetta. Tuo banneri saa nyt ainakin kyytiä, se on auttamatta jotenkin, hmm.. vanhentunut, eikö vain?

Me juhlitiin vuoden vaihtumista pienellä jengillä täällä meillä. Kokoonnuttiin pitkästä aikaa meidän sopivasti höynähtäneellä uusperhe-kokoonpanolla, johon kuuluu Miikan tyttären (Viivin) äiti puolisoineen ja lapsineen eli jengimme koostuu viidestä lapsesta ja neljästä aikuisesta :D Sanokaa, mitä sanotte, näin meillä.

Käytiin keskustassa katsomassa ilotulitusta, polteltiin sädetikkuja ja herkuteltiin. Ainiin, ja olihan meillä lapsia varten minidiskokin, muumiskumpaa unohtamatta. Lapsilla oli hauskaa porukassa, ja oli meillä aikuisillakin kivaa ja ennen kaikkea rentoa meininkiä. Tuumailtiin kulunutta vuotta, summailtiin parhaita/pahimpia hetkiä ja tietenkin kuunneltiin vähän Ressua.

Uutta vuotta on jotenkin niin odotettu ja itselläni on hyvällä tavalla kupliva olo. Mulla on sellainen fiilis, että hyvä tästä tulee, ehkäpä jopa erityisen hyvä vuosi!

-Maj

9 Comments

 1. E 1.1.2017

  Onnea uudelle alulle! Kannatan bannerin vaihtoa. Lisäksi mietin onko vain mun silmissä ongelma, kun kuvittelen tämän fontin olevan hyppivän silmissä? :D

  Vastaa
  • Maj 2.1.2017

   UU, tämä on jo toinen kommentti fontista, pidän sitä silmällä! Jotenkin vaikuttaaa vähän kurittomalta fontilta :D

   Vastaa
 2. Ensi 1.1.2017

  Tabletilla lukiessa teksti plus kuvat on hieman leveät. Ulkoreunat menevät niin näytön reunaan että häiritsee lukemista. Lisäksi vaakanäyttöön kaikki osaset ei sulaudu paikoilleen vaan sivun kategoriat jää tekstin päälle.

  Vastaa
  • Maj 2.1.2017

   Moikka! Kiitos kun kerroit, mä tuumailen, mitä tälle voi tehdä :)

   Vastaa
 3. tuutikki 1.1.2017

  Hei! Oon lukenut sun blogia jo kuus!! vuotta ja tämä taitaa olla eka kerta kun kommentoin. :) Oot naurattanut mua jutuillasi monesti, samaistun suhun ehkä jotenkin.. Oon suunnilleen sun ikäinen ja mull on samanikäiset lapset ku sulla (plus muutama lisää) Onnea uuteen alkuun täällä! Tuun aina iltasella tsekkaan josko oisit laittanut uutta postausta ulos.🙂

  Vastaa
  • Maj 2.1.2017

   Eikä, vitsit miten siistiä kuulla! Tuntui kyllä ihan mielettömän kivalta lukea sun kommentti. Mua tietenkin vähän jännittää, että löytääkö lukijat tänne uuteen paikkaan ja miten kaikki sujahtaa, joten tämmösestä todella tulee hyvä fiilis. Kuus vuotta, huhhuh! Halauksia sinne <3

   Vastaa
 4. Tuula 2.1.2017

  Onnea Maj blogin uuteen osoitteeseen. Olen epäsäännöllisesti käynyt blogissa kurkkaamassa, mitä Sapen kummityttärelle, sinulle ja muulle perheelle kuuluu. :) Paitsi tekstistä, nautin aina korkealuokkaisista kuvista, joita tänne loihidit. Hyvää Uutta Vuotta Sinulle ja perheellesi. Kyllä tästä hyvä vuosi tulee! <3

  Vastaa
 5. TiinaM 3.1.2017

  Onnea uudelle vuodelle ja uusille blogikuvioille! Olen lukenut blogiasi vuosia, muistaakseni siitä saakka, kun tyttäresi oli 1-2-vee. Eli kauan!! Puhelimella lukiessa yleisilme näyttää selkeältä. Banneri tosiaan hieman vanhahtava… Kaikkea hyvää uuteen vuoteen!

  Vastaa
 6. Esteri 5.1.2017

  Onnea uudelle vuodelle ja blogille! =) Tykkään tästä alustasta, on selkeä! Banneri on kiva mutta saahan sitä toki päivittää =)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *