Välillä se on raskasta tarpomista, mutta onneksi toisinaan aika ihanaakin, arki siis. Silloin kun aurinko paistelee, koti on siisti ja muutenkin asiat sujuvat, niin mikäs siinä.

Maanantaiaamu alkoi Idan kanssa yhteisellä etä-aamiaisella, juteltiin siis puhelimen välityksellä. Tsemppasimme toinen toistamme, kunnon Girl Boss -henkeen. Onni on ystävä, joka ymmärtää sun työkuviotkin täydellisesti, sielunelämästä puhumattakaan. Sovittiin yhteisesti, helmikuun teeman olevan säästäväisyys, yritetään molemmat karsia menoja ja käyttää rahaa fiksummin – saapa nähdä miten sujuu!

Eilinen puolestaan oli todella touhukas päivä meillä – Samuel oli kanssani kotona. Ehdin hyvin hoitaa muutamia työjuttuja, mutta turha sitä on kuvitella uppotuvansa pitkäksi aikaa kirjoittamaan (tai tekemään vaikka laskutusta) keskeytyksettä. Pojalla on hauskoja tarinoita ja oli kivaa saada lounasseuraa, sillä kuten olen sanonut, on niitäkin viikkoja, jolloin pakerran ihan vain täysin itsekseni.

Itsenäiseksi bloggaajaksi siirtyminen on vaatinut vähän enemmän töitä, ainakin nyt näin aluksi. Virheistä oppii, eli muutaman kantapään kautta käydyn keissin jälkeen sitä on aina vähän fiksumpi.

arki1arki2
Vaikka sieltä reissusta oli haikea lähteä takaisin kotiin, niin mulla oli oikeasti huoli Teposta. Oli helpottavaa huomata, että kaikki oli kunnossa, poika vaikuttaa ihan normaalilta taas. Ei tarvitse kun vähän hihnaa vilauttaa, niin Teppo on jo ovella. Kiitos edelliseen postaukseen tulleista hyvistä vinkeistä, pidän ne mielessäni ja seurailen tilannetta.

Loma on mielestäni  onnistunut, jos arki tuntuu mukavalta sen jälkeen. Pienet vastoinkäymiset eivät saa lannistumaan ihan niin helposti ja kuten äitini sanoisi, ”luutu lentää” taas kevyesti. Vitsit kuinka monta koneellista pyykkiä meikä on pyörittänyt tässä parin päivän aikana, pesin reissukamppeiden lisäksi koko perheen täkit ja tyynytkin lakananvaihdon yhteydessä, huh! Lapsiperheen pyykkimäärää ei usko kukaan, ennen kuin sen kokee itse :D

arki5
arki3

Rebekka lähti aamulla eskariin ja mummo haki hänet tänään sieltä suoraan kaupunkinreissulle ja myöhemmin pianotunneille – jos siis ihmettelette, että miksi vain toinen vekara oli kotosalla. Samppa varmisteli jo heti aamulla, että teenkö työpöytäni viereen tilaa hänelle piirrustushommiin.
arki4
Arki on siis juuri nyt aika ihanaa. Jos kysytte huomenna, saatan olla jo eri mieltä. Mikä meininki siellä on, oletteko tehneet jo suunnitelmia hiihtolomalle? Täältä pukkaa pian  vinkkejä talvilomalle ja Vuokattiin, kunhan saan kuvia käytyä ensiksi läpi  :)

-Maj

14 Comments

 1. mimmi 1.2.2017

  Ihan semmonen kommentti vaan, että ainakin minulla tuo sivupalkki menee osittain postauksen päälle ja alkuosaa ei voi oikein lukea.

  Vastaa
  • Ida 1.2.2017

   Heippa! Saanko tiedustella minkä kokoisella/millä laitteella luet sivua ja onko laite pysty vai vaaka? :) Pyrin korjaamaan näkymän asap!

   t. koodari-Ida

   Vastaa
   • mimmi 3.2.2017

    Luen tätä ihan normikokoisella läppärillä ja näyttö vaakasuorassa. Tarvitsetko tarkemman ruudun koon?
    Kiitos Ida :)

    Vastaa
 2. Inkkari 1.2.2017

  Loma kahdessa pätkässä. Ehtii käydä pohjois/etelä suomessa. Ihana nähdä Vuokatin kuvia!

  Vastaa
 3. Allu 1.2.2017

  hei, mistä toi kiva simppeli kenkäteline on? :)

  Vastaa
  • Maj 3.2.2017

   Moikka Allu! Kenkäteline on Stockalta ostettu, se on Showroom Finland -merkkinen :)

   Vastaa
 4. Katja 1.2.2017

  Mä itse jaksan arkea aina hyvin, jos on jotain mitä odottaa, viikonloppuna jotain kivaa tms. Teillähän on pian seuraava reissu! Pyykinpesusta tuli mieleen, että meillä täällä Vuokatissa pyöri juuri aamulla pyykkikone, ihan mahtavaa kun näissä on kaikki pyykinpesuaineista lähtien! Itse sain Vuokatista issikkapostauksen ulos, mutta kuvia on kertynyt valtavasti, katsotaan postataanko paljon samoista aiheista. :) Mukavaa viikon jatkoa!

  Vastaa
  • Maj 3.2.2017

   No joo, totta! Reilu kuukausi enää ja päästään vähän lämmittelemään :) Vuokatti on kyllä huippu paikka, toivottavasti teillä on ollut ihana loma!?

   Vastaa
 5. Noora 1.2.2017

  Mulla arki muuttaa ihan pian muotoaan, kun jään ensi viikon alussa äitiyslomalle! Esikoista siis täällä odotellaan syntyväksi, jännittävää aikaa kertakaikkiaan <3 :)

  Vastaa
  • Maj 3.2.2017

   Moikka! Vitsit miten jännät ajat sulla on edessä – ja tietty parhaillaan menossa. Täällä onnellisena teidän puolesta :”) <3

   Vastaa
 6. Dorit 2.2.2017

  Hei halauksia arkeen ja Tepolle rapsutuksia, toivottavasti on ollut vaan jotain hetkellisiä masiksia. Oispa niin ihana nähdä sua. Muista laittaa viesti, kun seuraavaksi suuntaat pääkaupunkiseudulle päin! <3

  Vastaa
  • Maj 3.2.2017

   Eikä, kiitos ja niin olisi kyllä ollut, mutta me koitetaan järkätä treffit parin viikon päähän <3 Teppo voi hyvin, mitään kohtauksia ei ole ollut nyt viikkoon, onneksi!

   Vastaa
 7. Westend Mum 3.2.2017

  Talvilomasuunnitelmissa on todennäköisesti kylpyläkäynti :)
  http://westendmum.fi

  Vastaa
  • Maj 3.2.2017

   No kylpylä on aina aika kiva, me käväistiin myös kahteenkin otteeseen – lapset kyllä nautti niin paljon :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *