Kesä on jo ihan nurkan takana! Muutaman viikon päästä juhlitaan ylioppilaita ja valmistuneita. Meillä ei tänä kesänä ole tiedossa tietääkseni kumpiakaan kekkereitä, eikä kutsua kesähäihinkään ole saapunut, mutta ihanaa kun kesäkuussa on Viivin rippijuhlat. Nuori neiti täyttää tässä kuussa jo 15 vuotta – vähän meinaa ainakin meikäläistä pyörryttää! Olen varmaan sata kertaa kysynyt Miikalta, että voiko se tosiaan olla totta, ihan vastahan me leikittiin Pyynikillä Polly Pocketeilla ihan täysillä. No joo, onhan tässä aika monta juttua ehtinyt tapahtua sen jälkeen, mutta silti…

tikkari1

Viiville on jo rippimekko tilattu ja lupasin huolehtia juhlapäivänä hänen meikistä ja kampauksestaan. Tällä viikolla bongattiin Artun kanssa Zarasta kuvien vaaleansininen toppi Rebekalle, sen voisi varmasti pukea rippijuhliinkin? Minä ja Viivin isäpuoli ollaan vastuussa pikkupoikien vaatettamisesta, ajateltiin pukea Viivin kolmelle pikkuveljelle samantyyppiset juhlavaatteet. Ehkäpä niistä lisää myöhemmin, jos teitä kiinnostaa?

tikkari2
Rebekan vaatteet – Zara
Kengät – adidas (Footway)

tikkari3
tikkari4

Vaaleansininen toppi menee hyvin nahkarotsin ja farkkujenkin kanssa. Mutta topista tulee heti juhlavampi, kun se kanssa yhdistää valkoisen hameen. Rebekka on itse kovin innoissaan nahkatakistaan. Nahkatakki-innostus syntyi kun tyttö näki sellaisen ystäväni Jarnon päällä. Rebe on Smokin’ Acesin kovin fani ja siksi tuo takkikin on nimetty rokkitähti-takiksi, Jarnon ja Anthonyn mukaan, voi toista! 

tikkari5

Omista juhlavaatteistani ei ole mitään hajua, mutta eiköhän multa jotain sopivaa löydy! Kiinnostaako teitä pikkuväen juhlavaatetus? Yritän aina hankkia lasten juhlakamppeet niin, että niille olisi mahdollisimman paljon käyttöä, sillä vuoden päästähän ne ovat jo pieniä.

-Maj

10 Comments

 1. MINI-blogi 6.5.2017

  Lasten juhlavaatetus kiinnostaa kyllä :) Meilläkin parit juhlat kesällä!

  Vastaa
  • Maj 7.5.2017

   Jeee! Vitsit kun ehdittäis nyt saamaan setit valmiiksi pian, että pääsisin kuvaamaan :)

   Vastaa
 2. Amaalia 6.5.2017

  Oon itse tilannut aina pomp de luxin mallistosta juhlamekon tytölle. Sieltä löytyy isoillekin lapsille kokoja. helppoa kun tilaa keväällä kevätmallistosta kesäisen mekon ja syksyllä taas talven juhlakaudelle pitkähihaisen kokonaisuuden. Yksi mekko pääsee useimmiten juhlimaan useat kekkerit! Ja jälleenmyyntiarvo on hyvä, ei tule paljon hintaa käyttökerralle. Ja kaikenlisäksi tyttö rakastaa niitä ihania hörhelöitä, miellyttää myös äidin silmää, varsinkin ihanat värit.

  Vastaa
  • Maj 7.5.2017

   No totta! Pompilla on ihania prinsessamekkoja :) Pitäis päästä joskus kutsuille, edelliset missasin, kun oli jo jotain sovittua menoa. Oon kyllä ihan supertyytyväinen tähän toppiinkin :)

   Vastaa
 3. Mari 6.5.2017

  Kiinnostaa!
  Tiedätkö mistä saisi erittäin kapeajalkaiselle tytölle juhlasandaalit? Aina saa nilkkaremmin kuroa tiukimmalle ja silti kantapää hölskyy. Olemme väsyneitä etsimiseen.

  Vastaa
  • Maj 7.5.2017

   Moikka! Ootteko testanneet Zaran sandaaleja? Sieltä me ollaan löydetty hyvinä, sillä mun mielestä Rebelläkin on aika kapea jalka :)

   Vastaa
 4. Milla 7.5.2017

  Aivan ihanat kuvat!!

  Vastaa
  • Maj 7.5.2017

   Voi kiitos, mäkin tykkäsin näistä ja Rebekalla oli itellä hauskoja idiksiä kuviin :D <3

   Vastaa
 5. Leena-mummi 10.5.2017

  Toi tyyli sopii Rebelle💖

  Vastaa
  • Maj 10.5.2017

   Kiitoksia ihana Leena!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *