En ole vielä juuri kentän laidalla hengaillut, vaikka futismutsin lookki olisikin valmiina. Samuel aloittikin pari viikkoa sitten treenit, mutta heidän joukkuueen pelit eivät ole stadionilla, jännä juttu kyllä? Ratinassa sen sijaan on Reben jumppatreenejä, joten siksi me siellä oltiin. Tyttö kävi vetämässä pari rundia rataa ympäri, kun treenien jälkeen oli vielä vähän ylimääräistä energiaa.

puma_1puma2

Ostin tällä viikolla tuon Tiger Of Swedenin lippiksen – ja sehän on ihan best. Hiustenpesuvälin voi huoletta antaa venyä nykyisen muutaman päivän sijaan esim. viikkoon. Todellakin ymmärrän, miksi ihmisillä iskee panikki, jos joku tarttuu lippaan kiinni tai jos lippis pitää ottaa kesken kaiken pois päästä.

puma3

Lippis on muutenkin kätevä, se peittää likaisten hiusten lisäksi myös juurikasvun ja jos lipan vetää vähän alas, niin kasvotkin saavat suojaa tai yhdistä kokonaisuuteen aurinkolasit ja sitten voi käytännössä viuhottaa kadulla anonyymina. Tigerin lippis on tosi kivan mallinen, ei liian syvä, eikä liian mitään, paras testaamani.

puma4puma5

Lippis – Tiger Of Sweden (INCH”)
Takki – Neuw
Huppari – Puma *saatu
Collegehousut – Puma
Tennarit – Nike

puma6
Puman colleget ovat maailman pehmeimpiä. Huppari on cropattu ja hihat ovat spessut, vähän leveät. Hupparin kanssa kävisi myös korkeavyötäröiset farkut tai miksei vaikka culottesitkin. Sain omani lahjaksi pr-toimistolta, mutta ymmärtääkseni tämä malli on ilmestynyt kauppoihin tänä keväänä.

puma7

Asu ei tästä varmaa enää rennomaksi voi muuttua, silti voisin mennä näissä collareissa mihin vaan. Löytyykö sieltä ruutujen takaa futismutseja? Oletteko hytiseet kentän laidalla? Collegeasu ja lippis, yes or no?

-Maj

4 Comments

 1. Mari 13.5.2017

  Futismutsi jo monen vuoden ajan. Suomen kesässä aika kova juttu on toppatakki ja pipo. Valitettavasti! 😂

  Vastaa
  • Maj 14.5.2017

   No näin se taitaa olla, untsikkaa vaan päälle, ei taida ennen juhannusta lämmetä :) Me grillailtiin ja hengailtiin tänään terassilla ja kieltämättä oli vähän koleaa!

   Vastaa
 2. Tami 13.5.2017

  Ihanan rento mutta freesi asu 5/5 :D

  Vastaa
  • Maj 14.5.2017

   No huhhuh, täydet vai onks se 6/5 nykyää, en mä tiedä :D Kiitos ihana!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *