Oon innoissani, nyt on tasan viikko aikaa joukkuevoimistelun MM-kisoihin, joihin Viivinkin joukkue on osallistumassa. Meillä on kahden päivän liput 26.–28.5.2017 Helsingissä järjestettäviin kisoihin.

Tiesittekö, että Suomi on lajin yhdeksänkertainen maailmanmestari? Mahtavaa, kun kisat järjestetään täällä :) Suunnittelin ottavani kameran mukaan katsomoon, katsotaan jos pääsisin tallentamaan autenttisia kisatunnelmia paikan päältä.

Meillä Rebekka on alkukankeuden jälkeen myös innostunut jumpasta niin paljon. Isosiskohan on tietenkin kaikista suurin idoli –  ja syystäkin, Viivi on ihan mahdottoman taitava! Käytiin MM-kisojen innoittamana kuvailemassa vähän jumppameininkiä ja samalla tuli testattua miten voimistelu sujuu Gugguun vaatteeissa ;)

agg_tytöt1Gugguu kevät 2017Rebekan vaatteet – Gugguu *gifted

Joukkuevoimistelun mm-kisat 2017Joukkuevoimistelun mm-kisat 2017Joukkuevoimistelun mm-kisat 2017 SuomessaMagicpoks rebekka jumppaMagicpoks rebekka jumppaGugguu lastenvaatteet Magicpoks
Hauskaa päästä seuraamaan kisoja paikan päällä, vaikka en lajista juurikaan ymmärrä – upealta se silti näyttää :) Tietysti myös Viivin osallistumisen myötä on jännittävämpää seurata suorituksia, iiks!

Onkohan joku teistä tulossa Helsinkiin ensi viikonloppuna? Saa toki nykäistä hihasta, jos satutaan törmäilemään :)

-Maj

3 Comments

 1. Leena-mummi 21.5.2017

  Hyvä Rebe!

  Vastaa
 2. Ida 21.5.2017

  Ihania kuvia, mikä voimistelija! Sunnuntain finaaliin on täällä liput, malttamattomana jo odottelen :)

  Vastaa
 3. Eve 22.5.2017

  Siellä varmaan törmätään. :-) Multakin löytyy kahden päivän lippu! Jei!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *