Se fiilis, kun kuvittelet, että on iltapäivä, mutta Särkänniemen kaijuttimista kajahtaa tiedotus; huvipuisto suljetaan 15 minuutin päästä. Koko päivä oli tahmaisia hattaroita, nopeasti sulavaa jätskiä, ilonkiljahduksia, laitteisiin jonottamista ja Tukkijoessa kastumista. Narunvetoon kinuamista ja lopulta suostumista.

Lähdimme lasten kanssa kotoa tänään yhdeltätoista liikenteeseen, veljeni liittyi seuraan ja oltiin menossa koko päivä. Kausikorttien ostaminen lapsille oli hyvä päätös, pian ne ovat jo maksaneet itsensä takaisin.

särkkä1
särkkä2
särkkä3
särkkä4
särkkä5
särkkä6
särkkä7
särkkä8
särkkä9
särkkä11
särkkä12

Kippisteltiin iltaskumpat terassilla, kun vanhempani ja Miika liittyivät seuraan. Samuel kirmasi vielä viimeisellä minuutilla Possujunaan – ja sieltä hän vilkutteli ihan tohkeissaan. Possujunakin kiinnosti, vaikka hurja Viikinkilaiva ja Tukkijoki taisivat olla lemppareita. Tänään oli helppoa olla onnellinen – tajusin vasta juuri äsken, että nythän on jo perjantai. Ihanaa viikonloppua teille, kiitos mukavista kommenteista. Bloggaaminen on ollut lähiaikoina jotenkin yhtä kepeää ja mukavaa kuin elämäkin. <3

-Maj

 

4 Comments

 1. Tami 30.6.2017

  Välittyy musta tänne myös bloggaamisen keveys ja kivuus(?) :) Mulla on tavotteena päästä kanssa Särkänniemeen kesällä ja mennä kaikista hulluimpii laitteisiin!

  Vastaa
  • Maj 3.7.2017

   Ihana kuulla! Mä en uskalla mennä Hypeen, en vaan uskalla :D Tornado on huippu, mut Hype on too much mulle :D

   Vastaa
 2. NellaM 1.7.2017

  Ihania kuvia ja tunnelmia! Rebekka ja Samppa ovat onnekkaita, kun heillä on niin paljon rakastavia aikuisia lähellään.

  Vastaa
  • Maj 3.7.2017

   Kiitos! Ja oot ihan oikeassa, mä oon niin kiitollinen kaikista ihanista tyypeistä meidän elämässä <3 <3 <3

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *