Takana on ihana, aurinkoinen (ja myös myrskyinen) sekä vähän kreisi ja herkkäkin Flow. Kaunein festari mitä tiedän.

Kuinka moneen kertaa olette tähän mennessä lukeneet hehkutusta Flow festivaalien ruokatarjonnasta, keikoista ja muista järjestelyistä? Ne pitävät kaikki paikkansa. Flowssa voi musiikin lisäksi inspiroitua tyylikkäistä ihmisistä, taiteesta ja muista koristeluista. Niin me tehtiinkin, kolmen päivän ajan. Kieltämättä eilen olin aika finaalissa, huh!

flow1

flow2 kuva: Arttu Mustonen

Perjantaina ryntäsimme Idan kanssa Goodio kahvilan etkoilta suoraan Gasellien keikalle. Taksi kurvasi mestoille onneksi ajoissa ja päästiin fiilistelemään ihan eturivin tuntumaan muina fanityttöinä. Ihan paras keikka, kiitos Gasellit.

Perjantai-iltana esiintynyt Lana del Rey oli myös aivan liian ihana, saatoin ehkä liikuttua kyyneliin. Diggasin myös Frank Oceanista, kaunis on mun mielestä oikea sana kuvaamaan sunnuntain tokavikaa keikkaa. Ida (ja ihan kaikki muutkin!) hehkuttivat Moderatia, mutta se taas oli mulle ihan liikaa kaiken herkistelyn jälkeen.

flow3flow4 kuva: Arttu Mustonen

Festareilla sitä törmää aina tyyppeihin vuosien varrelta. Hassuin kohtaaminen oli yhden Oululaisen tyypin kanssa, jonka kanssa olemme ilmeisesti tutustuneet(ehkä) irc-galleriassa ja nähty viimeksi joskus 15 vuotta sitten. Hänen muistonsa minusta oli myös aika kiinnostava, kukaan ei kuulemma koskaan tuoksunut niin paljoa hajuvedelle, kuin minä, ahhahaha! Kuvassa ei kuitenkaan ole se Oululainen, vaan Maarik – oli kiva nähdä pitkästä aikaa!

 

flow7

flow5

Ihana, eiku ihanin Arttu <3 Tämä kuva on otettu lauantaina, kun myrskystä ei ollut mitään tietoakaan. Oli ihan mielettömän lämmin ja ihana päivä, olin ihan varma, että myrsky on peruttu. Taivaan revetessä lähdimme kävelemään Idan kämpälle ja jo ensimmäisen puolen minuutin aikana olimme jo kastuneet läpimäriksi. Vitsit sitä vettä tuli, mun nahkatakki on ihan koppurainen ja kengät on itseasiassa vieläkin märät, apua!

 

flow_festival_2017_friday_c_eetu_ahanen_030kuva: Eetu Ahanen

flow6

Rootsin nyhtökaura-annos x 3! Just sopivan raikasta festariruokaa, Baba Foodsin dippilautanen oli myös kova! Outoa todeta näin, mutta olisi ehdottomasti pitänyt syödä enemmän :D

flow_festival_2017_sunday_c_jussi_hellsten_4618kuva: Jussi Hellsten

Kiitos tästä vuodesta Flow, olit todellakin unohtumaton. Ensi kesänä taas uudelleen!

-Maj

2 Comments

 1. Noorq 17.8.2017

  Oot aina niin nätti😊

  Vastaa
  • Maj 17.8.2017

   Oo, no voi eikä, sinä ihana <3

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *