Ainakin pukeutumisen kannalta! Syyskuussakin toivottavasti tarkenee paljain säärin tarkenee illallakin? Yksi lemppari yhdistelmistäni taitaa olla pitkähihainen muhkea neule tai collegepaita sekä hame. Tunnustaudun sukkahousujen vihaajaksi!

Farkutkin näyttävät jotenkin freesimmiltä, kun ne yhdistää korollisiin avokkaisiin, joita muuten olen käyttänyt tänä kesänä ihan harmittavan vähän. Kuvien punaiset mulesit ovat korosta huolimatta ihan täydellisen mukavat jalassa :) Punainen taitaa muutenkin olla tämän syksyn himotuin väri?

Aurinkolasit – Folli Follie
Neule – Samsoe & Samsoe
Farkut – Zara
Laukku – LV
Kengät – & Other Stories

Kuvat – Jonna Leppänen

Pakko myöntää, että neule oli kuitenkin vähän liikaa vielä ja hyvä niin! Samsoe & Samsoelta on muuten tullut tänä syksynä tätä neuletta punaisena, niin herkku väri!

-Maj

8 Comments

 1. Rena 18.8.2017

  I really like your beautiful look with the red mules!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. Katja 18.8.2017

  Heip! Sulla on vissiinkin ihan älyttömästi kenkiä, jo pelkästään tennareita, niin missä ihmeessä säilytät niitä? :) Mulla ei ole kenkiä lähellekään niin monia ja silti joudun tuskailemaan, missä niitä _käytössä_ olevia kenkiä säilytän, kun tuulikaapit/eteiset normiasunnoissa pieniä koppeja. Lisäksi vielä kahden lapsen kengät… huoh!

  Vastaa
  • Maj 21.8.2017

   Moikka Katja! On mulla kenkiä, mutta en tiedä onko ihan älyttömästi kuitenkaan? Eteisestä löytyy vain parit, jotka ovat päivittäin käytössä. Talvi- ja syksykengät olen kiikuttanut varastoon jemmaan kesän ajaksi ja kaikki avokkaat ovat vaatekaappien alahyllyille sijoiteltu. Silti täälläkin tuskaillaan kenkiä täynnä olevan eteisen kanssa :D

   Vastaa
 3. Sara // housefive 18.8.2017

  Aivan ihana asu! Tykkään myös näistä katalogi-keleistä tosi paljon ja, jos täällä Irlannissa ei tuulisi niin pirusti, niin pärjäisi just sellaisilla pitkälti lokakuulle. Tänään tosi toiveikkaasti laitoin pelkän muhkean puuvillaneuleen farkkujen ja sandaalien kaveriksi ja meinasin jäätyä kalikaksi piiskaavassa sateessa :D

  Vastaa
  • Maj 21.8.2017

   Katalogi-keli on mulle ihan uus termi :D Muhkea puuvillaneule sekä farkut + sandaalit kuulostaa ihanalta, mutta piiskava sade ei, hyi!

   Vastaa
 4. Hanna 21.8.2017

  Katalogikeli, onpa just hyvä sana!

  Vastaa
  • Maj 23.8.2017

   Ihan uus mulle, best :D

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *