Täällä laitellaan paikkoja kuntoon näin viikonlopun kunniaksi – eli ihan samoissa puuhissa sitä ollaan kuin viime lauantainakin! Olen niin kiitollinen kun sain äidin tänne seurakseni ja lastenhoitoavuksi, sillä hommia tuntuu riittävän aina vaan. Alan olla kurkkuani myöten täynnä kamojen roudaamista, mutta edelleen meillä on yksi varasto muuttamatta. Miksihän sitä muuten pitää jättää kaikista ärsyttävimmät muutettavat viimeiseksi? Ei mitään järkeä, kun voimat alkaa olla jo muutenkin lopussa.

stirnn

No, onneksi täällä on jotain valmistakin. Kaikki seinät on maalattu ja sain perjantaiyönä työpisteeni pystytettyä. Eteisessä on juuri sopivasti tilaa vanhan työhuoneeni String-hyllylle. Hylly näyttää mielestäni kivalta laastinharmaalla sävyllä maalattua seinää vasten -vitsit olen onnellinen, kun sain tänne mahtumaan oman pienen työnurkkauksen!

string työtaso2

Haluaisin vielä uuden työtuolin, itseasiassa se on ollu mietinnässä aika tarkkaan vuoden verran. Onko teillä mitään ideoita? Tarvitsisin tietenkin mukavan, mutta kuitenkin kauniin tuolin. Sellaisen, jossa jaksaa istuskella pidempään vai pitäiskö nostaa työtaso niin korkealle, että seisoisin, haha! Sähköisesti säädettävä työtaso kotitoimistossa olisi kyllä niin next level.

string työtaso3

Hyllyt saattavat vielä vaihdella paikkaansa, samoin pienet tavarat, mutta tässä se nyt kuitenkin pääpiirteittäin olisi. Miltä näyttää teidän silmäänne?

-Maj

11 Comments

 1. hilu 12.11.2017

  Tosi kivalta näyttää! Tuo työtuoli on kyllä hankala juttu…pitäisi näyttää hyvältä ja olla samaan aikaan ergonominen.
  Näissä sisustuspostauksissa olisi kiva jos tietäisi, millainen pohja asunnossa on. Esim. nyt tämä ”työpiste eteisessä” kuulostaa siltä, että olisi kiva nähdä millaiseen tilaan sait sijoitettua sen! :)

  Vastaa
  • Jessica 12.11.2017

   Samaa mieltä, että olis kiva tietää vähän asunnon pohjaa! :D vaikka ihan vaan ite nopeesti ja sinne päin piirtäisit paperille :D
   Mutta työpiste näyttää kivalta! :)
   Tsemppiä muuttoon, purkamiseen ja kaikkeen muuhunkin <3

   Vastaa
 2. Ida 12.11.2017

  Hei meillä on työtuolina vintage-Domus, ja se on ihan superhyvä istua! Pienten käsinojien ansiosta on paljon paremman tuntuinen kuin esim. Eamesin DSR, joka meillä aiemmin oli työpisteellä. Eihän toi Domus nyt ihan mikään ergonomisin satulatuoli ole, mutta se on alunperin kuitenkin suunniteltu työntekoa varten.

  Vastaa
 3. M 12.11.2017

  Mistä toi nykyinen tuoli on? Kivalta näyttää ja ois mukava nähdä lisää sisustuspostauksia. :)

  Vastaa
 4. J 12.11.2017

  Tykkään tosi paljon sun sisustustyylistä! Simppeli (mutta silti ei), helppo ja kaunis. Vaikka on samoja sisustuselementtejä kuin muitten kodeissa niin olet saanut sen näyttämään omanlaiselta! Looove it <3

  Vastaa
 5. Leena-mummi 12.11.2017

  Tehokkaalta😉

  Vastaa
 6. Imppu82 12.11.2017

  http://www.ergoforum.com/tuote/muvman/ Mulla on tämmöinen työtuoli. Välimuoto istumisen ja seisomisen välillä.

  Vastaa
 7. Wenni 12.11.2017

  Meillä oli työtuoli ”ongelmana” vuosien mittaan. Mies halusi tuolin, jossa on korkeussäätö ja minä kauniin työtuolin. Pitkän etsinnän jälkeen Kartell Maui pehmustettuna (väri harmaa) oli se, joka löysi tiensä meidän työhuoneeseen ja olen ollut supertyytyväinen.

  Vastaa
 8. Wenni 12.11.2017

  Piti vielä tulla lisäämään linkki, kun noita Maui-tuoleja on niin monenlaisia :) https://www.ambientedirect.com/en/kartell/maui-soft-office-chair-with-armrests_pid_900981.html

  Vastaa
 9. Esteri 13.11.2017

  Suosittelen satulatuolia työtuoliksi, ja vielä sellaista joka on kaksiosainen (=halki keskeltä, jakaa painoa paremmin). Esim. Salli:lla on hyviä satulatuoleja.

  Vastaa
 10. rar 13.11.2017

  Kannattaa kiinnittää erityistä huomiota työpisteellä työskentelykorkeuteen. Nyt pöytätaso näyttää olevan tosi korkeella, ihan jo aikuisellekkin (suhteessa tuoliin). Hartiat kiittää, jos käsivarret saa vähän yli 90 asteen kulman:) ja suosittelen myös miettimään ennen hankintaa tarvitseeko työtuolilta käsinojia tai säädettävää korkeutta, jos istuu siinä pidempiä aikoja tai jos käyttäjiä on useamman kokoisia. Jos tekee mieli panostaa tuoliin, niin yks mukavimmista (ja näteimmistä) työtuoleista missä oon istunut on käsinojallinen ja pyörällinen Eames https://www.ambientedirect.com/vitra/eames-plastic-armchair-pacc-buerostuhl_pid_2523.html

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *