uudessa_työssä3

uudessa_työssä1

uudessa_työssä2

uudessa_työssä4

Luin tänään Maaret Kallion kolumnin Luksusnarinasta – se osui ja upposi. Maaret kirjoittaa luksusnarinan olevan merkki unohdetusta hyvinvoinnista. Todellakin voin myöntää sortuvani välillä aivan todella turhasta valittamiseen, koska kaikki on paremmin kuin hyvin. Käsi ylös kuka ärsyyntyi tänään lumimyrskystä? Jep, saatoin itsekin päästää muutaman kirosanan auton ratissa kun tajusin liikenteessä jumittamisen aiheuttavan meidän iltaan vähän extrasäätöä. Huomennakin kuulemma pyryttää, mutta ajattelin olla narisematta, koska mitä nyt ihmettä? Päästäänpä ainakin viikonloppuna pulkkamäkeen.

Omassa elämässäni asiat rullaa juuri nyt kivasti  – ja koen todellakin olevani onnekas monessakin asiassa. Aloitin uudessa ihanassa työssä Gugguulla, teen hommia ainakin sisällöntuotannon ja verkkosivujen parissa – työnkuvani varmasti selkenee sitten ajan myötä. Olen aikaisemminkin tehnyt Gugguulle meikki- ja kuvausjuttuja, joten porukka on entuudestaan tuttu. Tiedättekö, on ihan parasta saada uusia kuvioita arkeen. Blogi kulkee tässä rinnalla ja eiköhän postauksiakin tipahtele vanhaan tuttuun tahtiin, melkein päivittäin.

ps. Jos teillä on aikaa, niin kurkatkaapa Instagramista Will Smithin tililtä löytyvä Fault-story, voimaannuin siitä venemmän kuin mistään aikoihin, best!

Ja hei vielä yksi juttu! Kuvien ihanat pipot, huivit ja lapaset tulevat myyntiin 8.2.

-Maj

 

8 Comments

 1. Inkkari 2.2.2018

  Ihana, onnea uuteen työhön!

  Vastaa
 2. Päivi 2.2.2018

  Olipa hyvä juttu, pisti ajattelemaan asioita.

  Vastaa
 3. Hanna 2.2.2018

  Ihanan värisiä pipoja <3 onnea uuteen työhön!

  Vastaa
 4. Milla 2.2.2018

  Ihania pipoja!ja onnea uudelle jobille :)

  Vastaa
 5. Onnea uuteen työhön! Ja täytyypä lukaista tuo kirjoitus.

  Vastaa
 6. Ulpu 2.2.2018

  Onnea uuteen työhön!

  Vastaa
 7. Kati // almiel 2.2.2018

  Ihania pipoja:) Ja onnea uuteen työhön.

  Vastaa
 8. Oi paljon onnea uuteen työhön! :) Gugguulla on kaikkea niin ihanaa ja suloista pikkuisille – on varmasti kiva saada työskennellä laadukkaiden ja söpöjen tuotteiden parissa <3
  Luksusnarina – siitä en ollutkaan aikaisemmin lukenut :D Se on kyllä niin turhaa – arkea ja elämää on paljon mukavempi katsoa positiivisesti, eihän se aina helppoa tietenkään ole :D Ihanaa sunnuntaita!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *