Meidän lasitetulla parvekkeella tarkeni eilen aivan heittämällä sisävaatteissa, miten ihanaa. Raahattiin lasten kanssa viltit, tyynyt ja legot kehiin ja nautittiin auringosta. Tein mielessäni alustavaa sisustussuunnitelmaa partsille, haluaisin hankkia sinne löhöilyä varten sohvan ja ainakin jotain viherkasveja.

Samuel sovitteli Gugguun tänään lanseerattavasta mallistosta saamiaan vaatteita ja poika innostui ihan tosissaan poseeraamaan kameralle. Mun sydän suli, kun toinen oli niin tosissaan mallin hommissa. Gugguun bomber on ehdottomasti tämän kevään coolein takki!

Takin alla oleva collegepaita on mun oma suosikkini. Paita on pidempää mallia ja sivuissa olevat vetskarit ovat hauska yksityiskohta – collegepaita toimisi myös aikuisella miehellä, todellakin!

g6

Metsäretkellä poskeen ilmestynyt arpi saa jotenkin hänet näyttämään niin vielä enemmän liikkikseltä, ehkä vähän myös pieneltä pahikselta?

g3g4g1g5g2

g7

Samuelin vaatteet – Gugguu *saatu

 

g8g9g10

Mitäs tykkäsitte tästä setistä?
Lastenvaatejuttuja ollaan toivottu blogiin
ja nyt kevään myötä niitä on varmasti tulossa vähän enemmän!

-Maj

5 Comments

 1. Tiina 27.3.2018

  kyllä on cooli setti :) Harmi vaan että meidän koossa takkia ei ole enää saatavilla. Jospa niitä vielä tulisi..

  Vastaa
  • Maj 28.3.2018

   Kiva kuulla, että tämä setti oli sunkin mieleen :) Bomber-takki on ihan täydellinen kesälläkin, helppo heittää päälle jos (ja kun) on vähän viileämpää sekä kevyt pakata mukaan, eikä rypisty repussa.

   Vastaa
 2. Forelli 27.3.2018

  Järkyttävän hintanen tuo cool bomber. Eipä voi edes unelmoida vaatettansa lapsensa tuohon.

  Vastaa
  • Forelli 27.3.2018

   *vaatettavansa

   Vastaa
   • Maj 28.3.2018

    Niin, mä ymmärrän, että kaikilla ei ole mahdollista tai halua panostaa hintavampiin lastenvaatteisiin. Gugguun Bomber-takkien hintaa nostaa laadukkaat materiaalit + yksityskohdat vetoketjuineen sekä valmistus Virossa. Kannattaa myös ottaa huomioon, että parinkin eri käyttäjän jälkeen jälleenmyyntiarvo on vielä kohdillaan :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *