Klassinen ruutukuosi taisi olla viime syksyn kuumin trendi, sitä näkyi ihan jokapuolella, mutta en itse siihen vielä silloin oikein syttynyt. Tapani mukaan lämpenen trendeille usein jälkijunassa ja niin kävi myös ruutujen suhteen.

Löysin muutama viikko sitten Zarasta täydelliset ruutuhousut, joiden juju on epäsymmetrisissä lahkeissa. Näiden kuvien ruutupöksyt ovat vielä astetta rennommat ja vähän sporttisemmat. Täydelliset housut niihin tilanteisiin kun haluaa olla s u p e r mukavasti.

lentokenttä1lentokenttä2

lentokenttä3

Paita – Zara
Housut – KappAhl
Laukku – LV
Kengät -Zara

 

lentokenttä4lentokenttä5lentokenttä6lentokenttä7
Kuvat – Jonna Leppänen

Näihin housuihin olisin mukavuuden puolesta voinut pukeutua vaikka lentomatkalle; terkut btw täältä Köpiksestä! Ruutukuosia on täälläkin kaupat pullollaan, olen hypistellyt ruutukuosista bleiseriä ja trenssiä, mutta jätin toistaiseksi mietintään. Ollaan Idan kanssa tehty ihania 2ndhand-löytöjä ja nautittu olostamme. Loma on ollut tähän mennessä täys kymppi :)

-Maj

7 Comments

 1. Riikliina 2.3.2018

  Hei Maj,

  Kirjoitit 3.11. näin
  ”Kuninkaankadun INCH”Store on mielestäni Tampereen paras vaatekauppa – ihan heittämällä! INCH” on farkkukauppa ja aika varmasti voin taata, että jos olet etsimässä itsellesi farkkuja, niin ei mene kuin muutama hetki ja poistut myymälästä onnellisena juuri niiden oikeiden farkkujen kanssa.”

  Onneksi uskoin ;). Heittämällä Tampereen paras vaatekauppa, mielettömän taitava, mukava myyjä ja kyllä, lähdin kaupasta onnellisena juuri niiden oikeiden farkkujen kanssa! Lämmin kiitos Maj vinkistä ja loistavasta asiakaspalvelusta Camilla! Iloinen tyylinne tarttuu.

  ps. Kannattaa ajaa kauempaakin.

  Vastaa
  • Maj 6.3.2018

   Ihan huippu kommentti, niin ihana kuulla. INCH” Storeen voi luottaa kyllä aina, BEST!

   Vastaa
 2. Eeva 3.3.2018

  Kivat pökät 😊 mutta onko nämä housut nyt zarasta vai KappAhl sta? Tekstin mukaan zarasta mutta kuvan alla lukee housut: kappahl?

  Vastaa
  • Maj 6.3.2018

   Moikka Eeva! Puhuin alussa toisista ruutuhousuista, jotka löytyy linkin takaa. Tämän postauksen kuvien housut ovat KappAhlista :)

   Vastaa
   • Eeva 7.3.2018

    Ai kamala, no niinpäs onkin :) mä vielä muka katoin et joo-o samat housut mut kummastakohan nää on. Mut kiitti selvyydestä :)

    Vastaa
 3. Mia 5.3.2018

  Ihanat kengät! 😍 Onko koska ostettu, onkohan mahista löytyä vielä kaupoista?

  Vastaa
  • Maj 6.3.2018

   Kiitos, mäkin oon tykännyt näistä ihan hulluna – ja kannattaa käydä kurkkimassa, ostin nämä ehkä joku reipas kuukausi sitten.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *